![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
am vb aku cu tau si nu se supara
chiar ia placut masina |
lyvyu merci mult......i-mi place la nebunie......e beton......multe si nespuse multumiri!!!!!!!!!!!!
|
da' nimeni nu a scos vitanismele alea de la stergatoare :D... eu din cauza asta am scos stergatoarele :D ... so... te sfatuiesc cu prima ocazie cand cobori la masina sa le scoti :P
|
Quote:
|
eu nu le-am scos pt ca imi plac
|
shit.... :( ok :D
|
3 Attachment(s)
May meseriasilor imi aranjati si mie putin masinutza?as vrea alte jenti niste praguri un spoiler ceva geamuri spate negre poate ul alt eleron ....culoarea sa ramana aceeasi ,;) astept sa vad c iese aaa s iink niste chestii,o priza d aer p capota si o dunga alba din fata pana in spate se vede k are acolo km p mijloc niste nervuri....plssss k sunt curios cum ar arata
|
eu zic sa iei aparatu si sa faci si din alte pozitii si sa cuprinzi toata masina
din astea 3 doar aia din fata este buna |
:(( sa mor am sperat ca ma ajuata si pe mine cineva cu un VT la fabia de mai inapoi...am schimbat pozele....rezolutzia si unghiurile atzi spus ca sunt bune...dar nu m-a ajutat nimeni si pe mine...oricum...ms mult
|
Ap0kalips
Cum mey boss, parca a umblat cineva la ea, ti-a modificat ceva. Mai pune o data toate pozele aici ;) |
Ma frate dar d partea asta a topicului nu se mai ocupa nimeni......nici o masina tunata nimic.....mai bone stergeti rubrica moderatorilor:(
|
:lol:
Ia ocupta-te tata tu, fa tu toate masinile care sunt postate, ia tu toate pozele alea aiuristice si modifica-le! Spor la treaba! :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
golfu' facut in graba... :x
|
3 Attachment(s)
ce ziceti imi "preparati" si mie micul leu? culoarea ramane aceeasi, jenti schimbate + spoilere ceva, geamuri fumurii....eu am incercat cate ceva dar sunt incepator in asa ceva :D:D:D
Pozele sunt facute la rezolutie mare si masina e f bine pozitionata, parerea mea (sper sa nu ma insel) astept ideeile voastre |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning