![]() |
Re: AMALGAM
Quote:
:evil: hey ai grija cu limbaju asta de cartier , ca nu sintem pe maidan , eu inteleg ca sinteti mari raceri dar...putin respect... |
Quote:
|
nu am participat eu ca va datzi seama ca pe mine ma vota!:)
ca altfel era vai de ...............................masina ei!:) |
Quote:
hopa... normal ca pe tine te vota ...daca era stimulata corespunzator...nu?!:-) ;) 8) 8) |
:rolleyes2 aha ;-)
|
Quote:
acuma oricum eu iam zis sa voteze, ca ea sa abtzinut ii treaba ei! dar sper sa facem si un concurs de muzica ca acolo ma bag si o sa vedetzi ca pe mine ma voteaza!;) |
Quote:
vrei sa zici ca nu ma votai?:boxing::ihearu::pistoles::flower::bunch: |
na ce sa faca si ei....de plictiseala.... mai ales ca la ei ii o caldura de mori.....eu simt ca ma sufoc aici la 40 de frade sau cat masa is azi, dar ei acolo?
|
Ce parere aveti despre Electrica , care in miezu zilei , cu tot traficul asta si inabushala care e in Arad , si-au parcat camioanele pe banda 2 si s-au pus sa-si vopseasca stalpii.
|
Ati auzit de scutere????...economice,ecologice,practice:D
|
economice,ecologice,practice,mici,io ma duc la clienti cu rola de utp , sertizor , laptop , media convertor , pictails , imi trebuie remorca la scuter sau macar un atash :)
|
Quote:
calculeaza amestecul de ulei si benzina care o bagi sa vezi cu cat iesi. tine cont ca cu scuterul stai mai mult in blana datorita vitezei mici si turatie mare. partea ecologica sa nu zic nik :lol: .. si practice doar daca tre sa mergi sa cumperi nimicuri care incap sub sha. |
Felix sa sti ca in italian am vazut scutere care au remorci mici.
Am avut scuter si era foarte economic:)...rau era ca la mine un set motor nou tinea maxim 3000 km dar eu imi bateam joc de el,daca mergi normal un set tine si 30k km |
Personal... am ceva cu scuteristii... sa-ti spun de ce...
In fiecare seara se aduna (fiind vacantza) aprox 10 plozi cu scutere cu evacuare sport (zic ei) si pana pe la 1-2 noaptea numa "cartz , cartz" aud... |
****** in ea electrica...azi nu a fost curent in toata alfa si am avut instalari in alfa dar nu le-am putut face pt ca nu am avut curent ca sa dau gauri :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning