![]() |
|
Re: Live for Speed
am si eu o intrebare cum draq isi dau aia seama cand licenta e cumparata cu cc fals?nu pot sa inteleg..
|
Vai ca greu o fii...
nu se discuta despre carduri furate aici! kthxbye Am facut un ghid pentru incepatori : http://www.lfsforum.net/showthread.p...632#post662632 |
Quote:
|
Quote:
Te doare rau sa cumperi si tu un joc original ?! Mentalitatea romanului , evident. :rolleyes2 |
Quote:
|
bai fratilor eu doar am intrebat oricum licenta mio iau de la computer games ca cica paypalu il scot ajtia de la noi....eu doar am intrebat ca idee asa nu am dat la nimeni in cap
|
Haideti sa lasam argumentele deoparte, si sa privim lucrurile in fata noastra, in viitorul apropiat. Urmeaza cursa de 24 de ore. Noi vom reprezenta comunitatea de LFS din romania, si tara aceasta, la una din cele mai prestigioase campionate, ale LFS-ului. Vreau ca fiecare din voi, sa ne sustina, la aceasta cursa, lunga si grea.
Quote:
|
pai succes baieti. aveti grija ce loc (1) scoateti:)
|
voi chiar jucati in continuu 24 de ore ? sunteti cate 2 piloti ?
|
:rolleyes2
Quote:
|
vreau si eu jocul :X:X:X , dar nu merge situ respectiv sa intru sa downloadez jocul :X ce ma oftic :(
|
|
Cum e mai bine sa joci cu mousu sau cu tastatura? Care sunt avantajele si dezavantajele?
P.S.: Pune careva un skin care il folositi si voi pt formula? |
Quote:
E mai bun cu ce te obisnuiesti tu. mouse sau tastatura. P.S. Volanul nuprea are dezavantaje fata de cele 2, insa are o gramada de avatanje. 8) |
Cu mouseul poti face miscari mai bruste... si poti sa il setezi pe axe si sa intorci volanul cat doresti...
Btw rezultatele la cursa? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning