![]() |
Re: Masinile din ARAD
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=neSeUsXt61A eu am pe al meu 289.000 vreau ca peste 11.000 km sa imi arate 0000000 :lol: sa ma lauda ca am luat-o de la un mos foarte bolnav care a murit dupa ce a cumparat-o si a tinut-o afara in ploaie, de aia arata ea asa:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
fiecare pune ce vrea pe masina....
eu leduri nu am, lambo nici atat, muzica nu dar am motor asa ca pun un grafic de ieri...;) |
:D:D Very Good :)
|
felicitari costel!..ai facut din ea un mic monstru...:)...bravo!
|
3 Attachment(s)
Si la a mea a venit Craciunul :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nah bine...atunci pun si eu :D
ps: squido, cati sunt la roata? La mine 317whp. |
Nu stiu cat sunt la roata, dupa ce fac soft in primavara o sa pun masina iar pe dyno.
Rezultatul de mai sus e doar din pulleys si K&N, dupa soft sper sa ajung la 380. |
Cu soft ar trebui sa ajungi fara probleme la 380. O admisie completa nu te intereseaza? Nu stiu daca la M3 face asa mare diferenta fata de panel filter.
Tinem pumnii :) Cai sa creasca si masina sa "slabeasca" :D |
costel, bebe :peace: good job
squid.. felicitari.. hai ca se mai poate stoarce ceva deacolo. curba de cuplu arata ciudat pe la inceput :rolleyes2 |
8 Attachment(s)
sal la toata lumea, am o veste proasta in ceau ce priveste audiul, din pacate nu a scapat intreg:P (nu eu am fost prostu)
dar intre timp mi'am luat alta:D Golf 3 2.0l 8v 115cp deocamdata nu prea mult tuning doar grila,inrest frane noi ca sa primesc TUV ul. doar o intrebare pt cei care se pricep, ce sar merita mai mult un kit kompressor de la sls sau un turbo(doar ca nu se gaseste kit si tre sa caut un meserias, piesele...)? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning