![]() |
Re: BR 40 YUL
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
imi place aspectul la r12 alpine, ca este diferit de ceea ce s-a facut. imi plac dungile gordini dar in nici un caz nu pot face asa ceva pe modelul asta. momentan 60 % din mine vrea sa o faca in acest fel, mai astept pareri ... azi am facut rost de 4 usi de 1300 in perfecta stare!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Parerea mea, fa masina asa cum iti place tie si cum o vezi tu ca e mai bine |
3 Attachment(s)
.....
|
Quote:
Chestia e, ca visniul care il pun o sa fie un pic mai rosiatic, si de aceea vreau ca dunga sa fie argintie, ca ma gandesc ca ar da bine, masina visiniu cu dunga argintie si completat de jantele argintii... ca idee, visiniul sa fie cam ca cel de pe cutia de HELL |
7 Attachment(s)
Ideile mele:
1. Vinyl de R12Alpine in fata si spate, argintiu sau alb (alb pentru ca ai si ornamentul de la portbagaj alb) si dungi de Gordini la portiere. 2. Ideea lui Gorby dar dunga sa o continui pana in spate, simetric. 3. Dunga gen "Starsky and Hutch". :-P Am pus si o poza cu un Alpine cu dunga argintie, poate cineva care le are cu editatul pozelor sa faca masina in visiniul HELL de care zice Sirius. Personal, as face-o in genul masinilor de raliu vechi, gen Maxi Turbo, cu stickere, idei de vinyl-uri gasesti o gramada pe Google, dar cum masina iti apartine, asa iti apartine si alegerea. Mult succes! |
Quote:
multumesc pentru idei!:D |
2 Attachment(s)
O idee :rolleyes2
|
Azi am montat usile spate, si spre surprinderea mea vin perfect. :D coltul la usa stanga a fost indoit si este in curs de finalizare aripa cu pasajul stang.
Am facut rost si de fuzete de diesel, si acum va rog sa imi aduceti aminte cum se "transformau" in 4 prezoane : pe fuzeta se monteaza disc si butuc de nova, sau se mai dau inca 3 gauri pe butucul de 5? Daca folosesc butucul de nova, ce planetara trebuie sa folosesc? |
Quote:
|
pt 4 prez,din fuzetele complete de diesel,pastrezi o gaura si faci inca 3
sau butuc de nova bucsat la strung sa intre rulment de papauc |
Quote:
Right?:D Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning