![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
In data de 10 august S-a furat Bicicleta MTB in Cluj Rog pe oricine are informatii sa sune la 112.
|
5 Attachment(s)
Va salut din nou!
Revin cu mici modificari ale chopperului si anume o roata de 24" pe spate si un ghidon care ulterior a fost dat jos si inlocuit cu initialul. |
Quote:
|
Bicicletele se numara printre cei mai buni luptatori impotriva poluarii. Pacat ca la noi, oamenii nu prea sunt obisnuiti cu biciclistii :|
|
saluut...furca fara suspensie dar cu prindere pentru frana pe disc gasesc?..dar la un pret bun nu de ordinul milioanelor..eu am pinioane cu bile, ca sa trec la pinioane pe caseta trebuie sa schimb butucul?
|
Quote:
bft |
Imi puteti spune cateva marci foarte bune de biciclete ?
Un top daca se poate. Multumesc anticipat. |
Quote:
Cervelo, Cube, Orbea. Pentru mtb, samd iti pot spune baietii ca nu prea le am. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
cine stie la ce pret s-ar putea vinde o cursiera Scott AFD 507?echipare shimano 105 japonia,aluminiu 7005.Am primit-o din Germania insa eu nu ma plimb cu ea,este in stare foarte buna...poze
|
2 Attachment(s)
Cateva poze cu bicicleta mea,nu am mai folosit-o de ~3 ani,inca si acum mai zace prin pod pe la tara! Sa nu comentati Nike-ul de pe cadru :)) eram mic si atunci era moda sa ai nike-ul pus pe ce detii.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=D.Y ¬;4532936]Undeva pana in 10-12 milioane zic eu. Acum depinde de cumparator daca se pricepe sau nu. Bicicleta e buna, dar de ex la 15 iti iei la mana a 2-a ceva mai bun. Cauta pe net poate gasesti ceva asemanator la vanzare.
nu am gasit modelul asta de vanzare in Romania,am cautat pe alte forumuri specilaizate informatii despre acest model dar nu m gasit nimica...m-am gandit sa o dau la 300E negociabil,ms pt raspuns |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning