![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
pai nu se mai tine la Zavoi ? park asa se vorbea p`aici
|
Vineri Intalnire la Zavoi ora 22:00 :-)
Sambata Liniute Pitesti , Intalnire la Rompetrol ptr cine merge, ora 07:30... ;) |
:lol: era vorba de cu totul altceva........:lol: acum am realizat :lol:
|
unde anume se intampla evenimentul de la Pitesti ? K poate nu ajung la 7:30 la rompetrol? si vin direct la Pitesti
|
Trebuie sa fi devreme in pitesti daca vrei sa participi...pentru a te inscrie! Tu ai 1.6 motor parca? daca da....ne vedem la pe pista :) Se tin la stadion in Trivale!
|
Da 1.6 am. pai tu kre esti? ce nr.ai la masina? k inteleg k tot pisy ai si tu ;)
Dar eu stiam k se tine evenimentul langa Univ.Brancoveanu k doar ce s`a asfaltat p`acolo. Nu este asa ? |
cucule nu se ai tine la stadion....se tine langa univ brancoveanu...asa ziceau aia pe forum pe pitesti.
|
nu pot veni la intalnire cred....o sa va trimit un baiat cu un golf 3 gt 1.8 ( daca il cumparam azi, momentan suntem in SB dupa masina ). Stima si have fun all ! Bafta concurentilor la Pitesti
|
Nu stiam ca nu se mai tine la stadion...sorry! Nu am pisicuta....am un golf 3! Dar cu tine m-am intalnit la runcu ....eu eram cu un citroen xsara!
|
RainMan pana la urma mergi la pitesti ?
|
12 SEPTEMBRIE 2008 , Orele 22:00 Intalnire 4tuning ! Cine vine sa zica !!!!!!!!! Pana acum sunt : 1.Eu 2.Elian 3.Victor 4.Mcrebit 5.Alexik 6.Florin 7.L4ur 8.TIR 9.Cucu 10.DannyKID 11.The X 12.Caiut 13.Andrei(de venea cu Seat Ibiza) 14.Cosmin ( nubira ) 15.KaluVR6 16.Ceaska 17.jm3k3rd3mik :joy::joy: |
Da da RainMan te stiu acum. La Pitesti cine merge ? K as merge si eu.
|
se pare ca a inceput ploaia,sper sa se opreasca pana diseara.daca nu se opreste ce facem ?
|
o sa asteptam pana la 22:30 in locul stabilit pana se strange toata lumea si apoi o sa mergem cu totii undeva unde este acoperit (o benzinarie ceva, de preferabil petromv-ul de la intrane dinspre sb).
|
tot la peco ?:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning