![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Pai asa zicea ca are asigurarea de la astra taximetristu si i'a dat asigurarea :D va fi bne...asteptam sa o vdm din nou pe strazi :D
|
Da mi-a dat asigurarea, trebuie sa duc masina marti la deva la service-ul Opel de la Santuhalm pt constatarea daunelor ...acolo cica e si nea caisa de la astra asigurari care sper sa treaca toate stricaciunile :sad:
|
Lasa Bogdane bine ca nu o fost mai rau ;) o faci pe asigurarea lui ala cu piese Oem
|
da, bine ca nu mi-a sarit vre-un airbag sau sa ma lovesc eu sau taximetristul...
trecem si peste asta... |
Fuc*ing retards,ba astia n-au nici o regula ,nici un bun simt,nimic.Aici in Tm sunt de o nesimtire rara taximetristii,pe cand oamenii astia de rand care merg linistiti la lucru sau la un gratarel sunt foarte ,foarte disciplinati.
Imi pare rau Frs. |
pai altfel cum sa mai schimbi gratis la masina una alta?
:) |
Quote:
|
nu ai ce sa le ceri! mai mult nu-i duce mintea! stiti voi la cine ma refer! inca se cred prea buni :)) ! nu vreau sa includ pe toata lumea sau sa jignesc pe cineva dar...
|
Bine ca nu sa intamplat cv mai grav si a fost un accident minor...Sunt o gramada care se cred mari zmei pe soselesi din cauza unora ca ei se produc accidente...
|
cum il cheama pe agentu de la daune care a facut constatarea ? lucrez la Astra si parca am auzit ceva de o tamponare cu o corsa alba . poate te pot ajuta cu ceva .
|
Quote:
daca-l cunosti si poti pune o vorba buna ar fi super. Mersi ! |
sapt trecuta in giratoriul de la lido, era sa intre in mine un logan de politie...cretinii au absentat la regulile de prioritate in intersectie....noroc ca am franat, altfel se bagau in mine...ce d-zei le-am dat...pe langa claxoanele de rigoare
|
Quote:
|
nu seasteptau la reactia mea....aveau asa niste fete nevinovate...ingerasi nu alta
|
noi in Hunedoara pleznim ca lumea loganele de politie nu doar ii claxonam, nu-i asa?
:) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning