![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
4 Attachment(s)
Salutare tuturor. Eu sunt Dani dar toti imi spun Cerbu. Sunt din Calan dar mai tot timpul sunt prin Hunedoara. Vreau sa imi prezint si eu jucaria :D e o Honda Civic Coupe din 94' motor 1.6 sohc 125 cp (deocamdata). Planuiesc un swap de 1.6 160 cp sau poate un 1.8 :D (daca sunt fonduri). Deocamdata sunt multumit de ea si isi face treaba foarte bine. E prima mea masina, am din septembrie 2012 de cand mi-am luat permisul si in cei 25.000 km nu m-a lasat niciodata la greu :D
Cateva poze :D |
Quote:
|
Bun venit!
|
Bun venit in comunitate :D .
|
Multumesc de primire :D
|
[Description]
In data de 27.10.2013 Asociatia LEGAL DRIVE impreuna cu Severin Street Racing Team & Severin Racing Club organizeaza in mun.res. Drobeta Turnu Severin miting si expozitie auto si car audio ce au ca principal scop reducerea numarului de accidente rutiere. Iar participarea la miting-ul auto este libera, iar cei care vor sa participe la ora 11:00 sa fie in parcare la Cora. EXPOZITIA AUTO CONSTA INTR-UN CONCURS, JURIZAT PE 3 CATEGORII: TUNING EXTERIOR TUNING INTERIOR CONCURS AUDIO CONCURSUL AUDIO VA FI JURIZAT DE DA CATRE" Audio Plus" by Mocioiu Ionut . INSCRIERILE SE FAC DOAR PENTRU PARTICIPANTI DE LA "EXPOZITIA AUTO & CAR AUDIO" SE VOR FACE PRIN TRIMITEREA UNUI E-MAIL LA ADRESA: [email protected] IN CARE SA PRECIZEZE NUME, PRENUME, LOCALITATEA DE UNDE PROVINE SI SA POSTEZE 2 FOTOGRAFII CU MASINA SI UN NUMAR DE TELEFON. VA MULTUMIM !!! Iar in ziua evenimentului se va plati si taxa pentru cei care opteaza sa participe la "EXPOZITIE AUTO & CAR AUDIO", taxa va fi undeva in jurul sumei de maxim 30 de lei dar cu exactitate se va sti in data de 17.10.2013.Deacesti bani se vor cumpara: Cupe, medali, diplome. Pentru ca la finalul expozitie va fi o festeivitate de preiere a tuturor participantilor.!!! Pentru alte inforamtii puteti suna: Căprioru Dan-Alexandru: 0740477484. Pana Cosmin : 0746663450. w w w.facebook.com/events/496639873765587/?ref_newsfeed_story_type=regular |
5 Attachment(s)
S-a cam pus prafu pe aici...
Update in garaj: 1796 cmc 125 cai Sora mai mica si mai rea a Corsei |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mersi Kedy
Permite-mi sa mai urc niste poze de sezon :) (ca s-asa bate vantu pe aici) |
FRS-ule ,ai trecut si tu canalu' ??? :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Proprietara de nevastamea e la volan :) |
Quote:
|
Rosu ...de acum cateva luni :). Intretinere de toate felurile, ceva imbunatatiri audio, jante OEM Estoril 16"x7j po7M0601025G productie BBS, reconditionate.
[Imgur](https://i.imgur.com/lbNCcye.jpg) [Imgur](https://i.imgur.com/vjLUPyP.jpg) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning