![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
La Multi Ani !!! |
eu stiu unu care are 110 ca are un pokemon pe filtru de aer
La Multi Ani Buni! |
La multi ani! :)
Quote:
Cum motorul de 2.0 l "nu exista" (chiar nu stiu de unde ai scos-o ca ar avea un motor de 2.0 l) si trebuie sa te multumesti cu unul de 1.3 sau cel de 1.7 daca dai toti banii + cascaval pentru inlocuire... nu cred ca merita. Si nici macar nu stii daca cel de 1.7 este functional, ca sa nu mai vorbesc de vopseaua data, linia masinii, faptul ca a fost lovita in fata, jantele stoc, volanul hidos si pielea... alba. |
La Multi Ani...!!!
care aveti drum prin zona.. dau un vin....... |
Acum am vazut ca masina spui ca este din '79... poate ca este vorba de un MK III, dar celelalte asemanari: pretul, locatia, motorul de rezerva si "reconditionarea" sunt destul de mari.
Pune niste poze cu ea, daca ai drum pe acolo. |
La Multi Ani tuturor caprarilor...si la multi cai in noul an(desi cu legile astea..mai bine NU):D :D
Quote:
exista OHC in 4...si V6..iar V4-le..de care cred k spui tu..eu sunt in dubii referitor la existenta lui, dar cum am vazut carti tehnice pe net..de vanzare..pt Ford V4: 1.3/1.5/1.7/2.0...chiar nu stiu ce sa cred. oricum cel de pe autovit..arata k naiba la interior, pur si simplu..nu vad rostul pretului :rolleyes2 |
:) ai inteles gresit... degeaba am pus ghilimelele. Eu m-am referit la faptul ca masina in cauza are un motor de 1.3 l + unul de 1.7 l... nu am spus ca nu exista motorizare de 2.0 l pe MK I ;)
|
my bad :oops:, faza e k mai zicea un forumist cunoscut prin tara, k nu ar exista V4-le de 2L..si inka nu sunt sigur dk exista..sau nu :)
|
meseriasiiiii.... vreau sa stiu avantaje si dezavantajele unui motor cu alezaj mic si cursa lunga.
|
acu un an dadeam de pereti problema. la alezaj mic si cursa lunga scade rpm dar castigi cuplu(asta nu e chiar sigur :D)
|
pai dk scade turatia(si mai si creste cuplul) totul e spre bine...un mot de turatie..redusa..are viata mai lunga..vezi V8 :oops:
|
man... ati auzit de ceva avantaje /conditii privind masinile noastre ( old..??)
|
Quote:
|
de acum incolo nu or sa fie deloc avantaje pt masinile vechi, decat pt cele din ACR. O sa fie din ce in ce mai nasol pt masinile vechi din cauza taxelor si a impozitelor (asa cum e si afara )..... :(( asta e.
|
am vrut UE .:sad: UE AVEM.deocamdata e bine ca nu ne pune sa platim taxele la inceput de an ca in uk. sau nu se stie :?::?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning