![]() |
Re: Divertisment
Doua prietene care nu s-au vazut de multa vreme se intalnesc intr-un bar.
Una dintre ele este tare suparata, si incearca sa isi ascunda lacrimile ce i se scurg pe obraz. - Ce ti s-a intamplat? - Nimic, nu pot sa-ti povestesc! - Te feresti tocmai de mine, cea mai buna prietena a ta? Poate te pot ajuta… - Nu, acum nimeni nu ma mai poate ajuta! - Dar ce s-a intamplat? - Tocmai m-am intors de la o vanatoare in Africa. - Si? - Am fost violata de o gorila, masculul cel mai puternic din grup… - Si? - Cinci zile am facut sex fara pauza, stii cum… pur si simplu fara sa se opreasca! Si incepe sa planga in hohote… - Hai incearca sa te linistesti, o consoleaza prietena, bine c-ai scapat cu viata. Esti intrega, asta conteaza. Eu n-o sa spun nimic nimanui, iar gorila aia nu vorbeste! - Pai tocmai asta este, ca nu vorbeste, nu scrie, nu telefoneaza, nu mail, nu SMS, nu nimic… sotia catre sot : e buna ciorba? sotul : ai chef de cearta?? |
Stateam la o masa la bowling cu sotia; eu schimbam priviri
cu o fata ametita bine, singura la masa de alaturi, in timp ce ea legana paharul. Sotia m-a intrebat: " o cunosti?" "Da" am spus. " este o prietena mai veche... A inceput sa bea de cand ne-am despartit, sunt deja ani buni de atunci, si de aceea n-o mai prea vezi treaza. - "O, Doamne!", spuse sotia, "nu mi-am inchipuit ca cineva poate sarbatori atata timp !" |
1 Attachment(s)
asa le trebuie :twisted::twisted:
|
Bucuros şi trist
Un tip stătea cu soţia la TV. La un moment dat, el se întoarce spre ea şi-i spune:
- Pun pariu că nu-mi poţi zice nimic care să mă facă şi bucuros şi trist în acelaşi timp. Replica ei? - Ai cea mai mare p*lă dintre toţi prietenii tăi. Un caz clasic ce ilustrează vechea zicală “Nu da Lvrabia din mână pe cioara de pe gard”. În cazul în care totuşi faci asta, măcar aşteaptă-te la chestii neprevăzute, nu fii fraier 100%. |
Familia Popescu?
- Alo, familia Popescu?
- Nu ştiu, mânca-ţi-aş, de-abia am intrat… |
=))=))=)) nu prea esti normal...........
|
Bulă şi Bubulina, proaspăt căsătoriţi, se mută la casă nouă. În prima seară, Bubulina întreabă:
- Ce mâncăm în seara asta? - Dragoste, zice Bulă excitat. A doua zi, când vine de la servici, Bulă o vede pe Bubulina pe holul blocului, dându-se pe balustradă. - Ce faci, dragă? se miră Bulă. - Îţi încălzesc mâncarea. |
Cica era odata Superman si zbura deasupra unui zgarie-nori. La un moment dat o vede pe Femeia-Fantastica intinsa pe un bloc exact in pozitie, cu picioarele desfacute. Superman excitat sta si se gandeste si ajunge la o concluzie: "Bai, ia uite ce bine arata Femeia-Fantastica!Ce ar fi sa o f**, ca si asa sunt rapid si nici nu o sa aibe timp sa-si dea seama ce a fost." Trece Superman la actiune. Femeia-Fantastica tresare si zice: "Ce a fost asta?" La care Omul-Invizibil raspunde: "Nu stiu, dar ma ustura cu*ul de nu mai pot.." :lol:
|
Quote:
bun asta. |
Quote:
|
Pai eu te stiu ma dar trebuia sa facem treaba publica sa stie lumea :lol::lol::lol:
|
de ce poarta politistii sapca?
pentru ca orice gunoi are capac :lol: |
|
1 Attachment(s)
Interesant :D
|
Numar preferential de Suedia :)