![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
urmaresc de f mult topicul asta...pana acum nu am scris...nush de ce...dar acum chiar ma macina o intrebare...
in spate....cum tragi de usa sa o inchizi ? k vad k nu mai are manerele alea.... sau nu mai are bancheta de spate ? |
lasa geamul jos si trage de geam :)
uitate mai bine pe poze si o sa iti dai singur raspunsul |
in spate nu este loc decat de cele 2 statii un play station cabluri si multa muzica! nu sta nimeni in spate si nici nu cred ca ar putea de muzica ce este in spate...
|
am inteles...ce sa zic...frumos...sa ai grija de ea ;)
|
TAU o sa iti postez si eu ceva frumos ... cand ajung HOME deseara :lol:
|
eu zic ca arata bine masina:)e facut frumos si eu zic ca si dintro rabla se poate face ceva bun si chiar dace e dacie!!!
|
feliciari masina arata f bine ..desi presupun ca ai bagat o gramada de bani pana acum in ea ...bafta si ai grija de masinutza
|
sincer si sry ca spun dar: din primele poze , dacia acea albastra e facuta mai cu still , fara suparare in schimb munca ta TREBUIE apreciata ! nu te supara , dar.... se poate si MUNCA putina BANI putini si vedere frumoasa :D
|
ceva poze noi???;)
|
Quote:
dacia albastra wrc- stil gordini dacia tau - stil "tuning" doua chesti diferite... |
ce imi place mie de astia incepatori sant tari in gura si prosti in meserie mai cititi ma si voi inainte sa va aruncati la vorbe aiurea k poate vine si randu vostru ia sa vd voi ce tuning aveti??? poate santeti mai tari si tre sa plecam noi k stiti voi mai bine cum e cu tuningu.
ps:TAU mult respect pentru tine frate lasa lumea sa vorbeasca fareri sa inebuneasca dacia loco vibreaza |
Quote:
tau ce sa mai.... e prima oara cand iti scriu.... ti-am urmarit evolutia masinii inca de cand a aparut in videoclip si o urmaresc in continuare! multe idei sa iti treaca prin minte, iar daca cineva iti ofer o idee incearca sa o pui in practica bafta |
tau-le nu tre sa le dai u explicati si sa te superi pe uni care nu stiu sa faca diferenta ;).....keep cool ! ! !
|
pai nu ma supar incerc sa le explic cat mai clar diferenta.. atata tot..
ne vedem live la 4tuning days |
TAU te-am vazut aseara la casa poporului 8-> primu lucru care am vazut au fost stopurile... 8-> BVO TAu te felicit pt munca depusa si vointza ta!! RESPECT;)8) (apropo dupaia am trecut prin carol si erau si wrc cred ca si sgm'u si restu.... u dc nu erai in carol;))?):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning