![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Ca idee: pentru a agata o tipa, trebuie sa fii dezinvolt, sa fii tu. Te place asa cum esti - bine, nu te place - treci peste si cauti alta care va aprecia felul tau de-a fi. E imposibil sa nu se gaseasca una care sa te aprecieze. ;) |
Aici ai foarte mare dreptate , Mustang. Trebuie sa te placa asa cum esti, nu asa cum vrei sa fi.
|
Natural, dezinvolt, bun simt, tu ;)
sau Mincinos, porc, mincinos, tupeist, smecher si iar tupeu... Ambele merg, logic, la categorii de fete diferite ;) |
stii cum e vorba aia...prost sa fii noroc sa ai:)))) am vazut o gramada pe strada...care arata ca niste fraieri si au langa ei bucati de bucati :))
|
Quote:
|
Quote:
acum 1 an la piscina, doua fete foarte :shock::shock::shock: si un mare pampalau dar ft bogat de aici din oras. acum urmeaza partea pe care nu multi au vazut-o vreodata : ele intra in apa el ramane pe sezlong una din ele iese din apa si se duce la el cealalta ramane in apa si il keama la ea ajuns in apa fata din apa il saruta pasional timp in care cealalta ii ia cel putin 2 mil din portofel 20 de minute mai tarziu pleaca toti 3 razand ele de el cat de prost e el de drag ca s-a pupat cu o fata in sfarsit. ATENTIE CAZ REAL !!!! :d |
frate suntem pe 4tuning, aici vorbim despre chiuloase nu despre femei :))
|
Suntem pe 4tuning, într-adevăr, însă suntem pe secţiunea "femei".
Ghici despre ce vorbim pe secţiunea asta? |
AAAAAAAAA...ciorapi nespalati??? Am ghicit ???
Revenind la subiect...foarte tare intamplarea...deci alea 2 nu erau 2 crve erau 2 haite :)) ca actionau in haita :))...nuj...prea penibil...sa fii asa o fata...constiinta mea, respectul meu de sine intr'o situatie din asta spune SHOOT YOURSELF!!! |
Quote:
|
Vreti sa invatati sa agatati?
Nah aciulea reclame pe care le gasiti pe 4tuning, la reclame: * Vrei S-Agati Gagici Bune? Invata S-Agati Absolut Orice Femeie Afla Secretele Seductiei Garantate! www.carti-electronice.com/seductie/ * Vrei sa agati gagici? Te invat sa abordezi orice femeie si sa-i obtii numarul de telefon. www.juan.ro |
Quote:
|
Quote:
Eu nu cred ca erau nici curve,nici haite,eu cred ca erau fete destepte. Daca poti frate sa traiesti bine si sa nu muncesti de ce sa te chinui aiurea ? Eu le respect pe fetele astea,dar intotdeauna m-am ferit de ele si am profitat de ele,tre sa fii cu un pas inaintea lor. Si ca sa agati o fata nu-ti trebuie cine stie ce tactici,tre sa fii un pic simpatic,sa ai putina gargara,conteaza si aspectul vestimentar,sa fii ingrijit,sa nu tremuri cand vorbesti cu o fata,sa ai curaj sa ii spui chestii care chiar daca nu-s reale pe ele le incanta,si sa nu fii mormoloc de ala. Ca asa cum ne plac noua fetele asa le plac si lor baietii ;) Asta e parerea mea ! |
Adevar graieste gura ta, VladM ! Cu cat esti mai natural, cu atat mai bine, si evident conteaza sa fii o prezenta placuta. Restul... e istorie
|
Re: Cum sa agati o fata..
Quote:
:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning