![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
cum se numeste melodia si cine o canta sa o cauta sa vad si yo doar videoclipu ca restu nu ma intereseaza :D
|
Cristi Nuca & dj giano.... cu prietenii asta seara....parca
|
Re: cine vrea copilu k sigla?
pai cred ca trebuie sa supunem la vot treaba!!!
|
asa in legatura cu videoclipu ! am inregistrat eu azi de pe taraf 1 min si 36 de sec pt ca l`au schimbat astia si e uploadat la adresa : https://www.youtube.com/watch?v=8ptZyvFvW0c scuze de calitate
|
Re: cine vrea copilu k sigla?
Ma acum fiekre cum vrea mie imi palce supermult si p toata luneta:D dar s iala al doilea model al lui aditza,dec ihotarati.....ce model adoptam...;)
|
Burn Out Special Event Ploiesti
Pe 9-10 septembrie va fi "BURN OUT SPECIAL EVENT" in Ploiesti. Am vorbit cu organizatorul si s-ar parea ca va fi ceva foarte frumos.
Cine din club vrea sa mearga. Eu voi fi acolo daca totul este OK. (am de schimbat niste furtune care au crapat la Supra) Vor fi spatii special amenajate pentru cluburi. Daca sunteti interesati postati aici. |
Quote:
|
23 septembrie - Calarasi
Va asteptam in numar cat mai mare pe 23 septembrie la Clarasi pt o cursa de viteza pe distanta de 402.5 m . Aveti cativa membri "periculosi" iar lipsa lor ar fi simtita ! Sper sa ne vedem acolo ! Mai multe detalii aici - https://forum.4tuning.ro/234-a.html
|
Re: 23 septembrie - Calarasi
Multzam fain de invitatie, Lucian, da' suntetzi cam departe...Asta una la mana. A doua chestie~ cred ca pe multzi nu-i incanta perspectiva de a fi facutzi de Speedster...(cu Nos sau fara:D ).
|
Va rog inregistrati-i careva si lu crestinu' ala cu Supra videoclipu' impricinat, ca m-am saturat sa ma uit pe Taraf pe "mute" asteptand sa-l dea ca sa-l vada si el:D
|
Re: Burn Out Special Event Ploiesti
pai la ploiesti?...
cred k din bucuresti o sa mergem cativa... eu unu vin:D |
Re: 23 septembrie - Calarasi
Ma dau eu cu cei care au o teama de speedster ! Cu NOS (Pepy are NX ... eu NOS) sau fara ?
|
Sper sa ajung si eu :P ... macar cu prezenta daca nu cu participatul ... :D
|
vin si yo 100% cu prezenta
|
killerB suporta consecintele :) ca si eu cate manele am ascultat pana c am dat de videoclip... faza e ca pe taraf dak dai o video dedicatie iti taie din piesa care o difuzeaza... si de aceea nu am vazut niciodata videoclipu full :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning