![]() |
Re: discutii Satu Mare
2 Attachment(s)
10 characters
|
Quote:
|
Buna baieti...
poate ma puteti ajuta,caut folie autorizata RAR(nu neaparat Llumar) in satu mare sau o firma serioasa care se ocupa cu asa ceva! mersi |
ia legatura cu west ... de aici de pe forum de pe sm
cred ca te poate ajuta sau indruma el ;) bafta |
Atunci si eu cu el o sa i-au legatura;)
|
pe miron costin nr.8 sau la deco reclama
|
Eu īl recomand pe Szemerei Zsolti, nr tel. 0742-035804, Miron Costin 8, autorizat RAR, folie Llumar, lucrează cu programare, mie mi-a decorat cel puţin 5 maşini şi am fost de fiecare dată foarte mulţumit.
|
merci...
il vizitez saptamana asta:) |
numai ca iti va face programare peste o luna doua .... e tare ocupat
|
M-a rugat un prieten sa intru si aici, ptr ca el nu a gasit numa noi cica la vreo 350 lei bucata, jante de tabla ptr anvelope de iarna 16x60/205, peugeot 407, 5 prezoane. Are jantele de aliaj cu senzori de presiune si zice ca pe astea vrea sa lase doar alea de vara, dar nu gaseste numa jante noi de tabla si m-a intrebat daca nu stiu cumva pe unde ar putea gasi folosite, asa ca am poztat si aici, poate stiti careva ceva. Mercy
|
Peugeot 407 este o masina exclusivă, in privinţa jantelor, a prezoanelor, se găsesc destul de rar, fiindcă este o interaxă şi ET destul de rar īntālnit, nu ca la VW/Audi 5x100 sau 112. Părerea mea este: cine şi-a permis să-şi cumpere un Peugeot 407, o limuzină de clasă medie, de cca 10.000 euro TREBUIE să aibă īn buzunar 350 de RON pentru o jantă de oţel. Este valabil şi pentru anvelope, bănuiesc că vrea să-şi cumpere second, īn stare bună, īn loc să dea bani pentru ceva nou. Tipic sătmărean: maşină bengoasă, bani pentru īntreţinere: zero.
|
Quote:
Un caz similar: un tip a venit la mine cu un logan si mi-a insirat urmatoarele: m-am tot gandit si m-am hotarat -vreau sa-i faci bara fata, bara spate, eleron, praguri, o priza pe capota si un capac pe luneta.Apoi a intrebat: as iesi cu totul la vreo 4-5 milioane? !!!!!Am ramas masca!!! Apoi am realizat cat de multa cultura auto este in lume.... |
Quote:
|
ieri: BMW 3, proaspăt adus de-afară, mă intreabă Clientul: anvelope 235/40R18? Da, este, spun, el mă opreşte: da pānă-n tri milioane! No comment.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning