Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

rl_lucian 14-07-08 00:25

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

un singur raspuns: timpul!

y0anna 14-07-08 22:18

mai postati si voi nu tineti numai pentru voi :-|:-|

Sasha 14-07-08 22:32

Quote:

Originally Posted by y0anna (Post 1645340)
mai postati si voi nu tineti numai pentru voi :-|:-|

:lol:
sunt 116 pagini din care ai ce invata ce si ce...daca ai timp sau o sa`ti faci vreodata ar fi bine sa citesti , daca n`ai facut-o pana acum...acum ce sa zic parerile sunt impartite fiecare vorbeste din punctul lui de vedere din experiente si mai sunt si altii care vorbesc din vise...tu poti decat sa asculti si sa faci ce crezi tu ca e bine pt tine!
Bafta:!:

y0anna 15-07-08 19:47

am citit, mai vreau si altele :-(

Dominic 15-07-08 20:09

Quote:

Originally Posted by y0anna (Post 1646997)
am citit, mai vreau si altele :-(

Mai intra si pe alte forumuri....:lol:

y0anna 15-07-08 22:30

eu... am citit tot aici, si cam 98% am incercat tot ce ati spus, sfaturi, alea alea.. si mi-am dat seama ca nu am reusit, deci sincer daca iubesti pe cineva cu toata fiinta ta nu prea poti sa uiti pe respectivu/respectiva..sau ar fi o modalitate , sa iti tragi un glont, dar dupaia te gandesti ca nu merita... si suferi in continuare...(cazul meu) pana dzeu stie :-(

florinel97 15-07-08 22:44

Nu prea cred, eu cred de fapt ca nu vrei sa renunti, nu ca nu poti, eu cred ca tu gandesti acuma ca alta persoana nu ai sa mai gasesti sa te faca fericita ca si el, oricum daca tot ai sa chinui asa la un moment dat toata iubirea se va transforma in ura!

vacaroz 16-07-08 02:53

Quote:

Originally Posted by y0anna (Post 1647295)
eu... am citit tot aici, si cam 98% am incercat tot ce ati spus, sfaturi, alea alea.. si mi-am dat seama ca nu am reusit, deci sincer daca iubesti pe cineva cu toata fiinta ta nu prea poti sa uiti pe respectivu/respectiva..sau ar fi o modalitate , sa iti tragi un glont, dar dupaia te gandesti ca nu merita... si suferi in continuare...(cazul meu) pana dzeu stie :-(

abia ai 18 ani si vb de suferinte? :)) o sa ai destul timp sa dai de altele mai grele. acum la u totul e trecator

florinel97 16-07-08 08:41

Asa am spus si eu, o sa avem o viata de infruntat probleme, si asta ii doar un caz minor, si prin chestile astea invatam sa fim tari, prin suferinta prin greseli, bine sunt oameni care sunt foarte sensibili si cand au dat putin de greu, pac pac.. cred ca sinuciderea ii singura salvare, oricum faptul ca suferi te maturizeaza te face sa gandesti, sa iti pui anumite intrebari, ce vrei tu de fapt. Si cu timpul o sa treaca daca esti dispus sa renunti!

y0anna 16-07-08 13:14

ms baieti :-(

AAAAK 16-07-08 13:57

Gandeste cat mai realist posibil . Intradevar nu prea poti uita o persoana draga dar nu se merita sa suferi ,oricum nu se schimba nimic .
Iesi cu prietenii ,fa-ti de cap ,gandeste-te ca viata mai are multe de oferit nu merita sa te blochezi asa ; fi sigura ca peste cativa ani de zile iti vei aminti de situatia respectiva si te vei gandii cum naiba ai putut sa suferi asa... Ai 18 ani ( eu pe la varsta aia nici nu ma gandeam sa am relatii serioase ci doar distractie cat cuprinde ) e nasol dak ai deja suferinte deastea ,fi sigura ca in viata or sa mai apara probleme.
Eu spun sa ignori total persoana respectiva , sa incerci sa nu mai comunici deloc (sms ,mail ,mess etc) si sa iti vezi de viata ta . Tine minte PRIETENII te ajuta cel mai bine sa treci peste clipele grele. So have fun ca doar o viata ai de trait.
Si eu mi-am luat-o in barba intr-o relatie de curand dar spre uimirea mea am trecut f usor peste moment desi am tinut la ea; depinde de caracterul fiecaruia.

vacaroz 16-07-08 15:46

daca stii ca inca o iubesti, si ca nu poti sa o uiti repede.... te intalnesti cu ea, o injuri bine, o jignesti pana cand realizezi ca orice sar intampla nu mai vrea sa auda de tine.si asa ai sa te duci acasa si te culci linistit ca stii ca nu mai ai nici cea mai mica sansa de impacare :)))))))))

Sasha 16-07-08 15:48

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1648497)
daca stii ca inca o iubesti, si ca nu poti sa o uiti repede.... te intalnesti cu ea, o injuri bine, o jignesti pana cand realizezi ca orice sar intampla nu mai vrea sa auda de tine.si asa ai sa te duci acasa si te culci linistit ca stii ca nu mai ai nici cea mai mica sansa de impacare :)))))))))

astea sunt gesturi de taran si numai un om incult ar face asa ceva;)

vacaroz 16-07-08 15:53

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1648505)
astea sunt gesturi de taran si numai un om incult ar face asa ceva;)

sasha daca am postat nu inseamna ca am facut eu sau am pus pe cineva.nu inteleg dc iei foc, u ai patit?

Sasha 16-07-08 15:56

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1648509)
sasha daca am postat nu inseamna ca am facut eu sau am pus pe cineva.nu inteleg dc iei foc, u ai patit?

nu am spus ca ai facut`o sau ai fi facut`o, dar daca ai scris aici inseamna ca te`ai gandit la asta!
si eu nu nu am patit, ii multumesc lu' D`zeu ca am avut de a face cu oameni cat de cat rationali care n`ar fi facut asa ceva in primul rand ca sa nu se faca de ras tot ei!

All times are GMT +2. The time now is 06:15.

- Copyright 2026 4Tuning