![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Quote:
|
Quote:
puteai macar sa incerci. degeaba n-ai cum sa vii. ai probleme cu consumul de carburant pana in centru la moldova?:lol::lol: |
4 Attachment(s)
Marea intalnire cu dezbateri aprinse pe tema consumului,din data de 9.03.2008.
Respect pentru cei prezenti si asteptam pe toata lumea este membra a acestei comunitati.(care cum poate). P.S.-nu lasati pozele sa va sparie majoritatea aveam antirabicul facut. |
Quote:
|
bai fratilor!inteleg ca masina lui sageata e unica pt ca e roz, asl-u' lu tzara ca urla ca naiba, ufo ca are muulte boxe, aln ca nu-ti dai seama ce culoare are, paetonu.....ca e a lu sandu, dar a mea chiar nu merita sa apara in vro poza??:(ce naiba, doar are consumu mic, e unica si ea in felu ei
|
@Cristy_mat ... pey vizavi de primarie :P eh...nu mai conteaza :D am ajuns in bucuresti :)) data viitoare :P
|
Quote:
Mai omuletz daca te uiti bine se vede si masina ta(ce-i drept nu toata dar apare).Nu e cu discriminare adica cum sa uitam CRS-ul.+ ca ideea era sa iasa persoanele care vin. Data viitoare le parcam mai bine sa iasa tatiii:D. |
am dat 65 de mil pt nr ala, deci il vreau pozat:)))))))
@data viitoare ne auzim la un tel si stam la un chico blowwind, imi pare rau dar...... |
Quote:
|
Quote:
tutzi folia aia :)) ca te`am claxonat si te`am luminat de 15.000 de ori si pe tine :)) poti sa`l intrebi si pe mihai :) am incercat sa te si sun dar n`a mers...nu mai stiu ce dracu imi spunea : 0744.605.836 .. cer scz oricum ... next time :P s`ar putea sa mai dau o tura pe la jumatatea lui aprilie :D sa fac rodaju la "new baby" :P P.S. te astept cu bratele deschise la bucuresti :P :D te mai duc la un restaurant ceva :) =)) :D ... pe bune acu..chiar te astept :D |
deci duminica s-au pus cap la cap cam toate despre plecarea la bucale, a ramas ca la ora 6 sa fim prezenti in parcare la moldova, deci daca mai e vro unu care mere si nu stie, sa stie deacu'...:))Sambata, ora 6.00, parcarea moldova, plecarea spre bucale
|
Quote:
|
Quote:
|
Se vede ce atenti au fost unii:) :) :)
deci la 6 la hei,rompetrol,sus la ura baietus!!! |
Quote:
Pe domnu` cristi il scuzam pt ca in acea seara era prea perocupat de consum.Avea o dilema si nu a fost atent dar noi nu ne suparam ca e de-al nostru. E bine totusi ca a pus cineva locatia corecta ca io in prima faza am crezut ca ati schibtat-o dupa ce am plecat noi. La 6 la Hei Ura. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning