![]() |
Re: E30 - taxiul meu
asa ma dracu ca mereu uit,eu am zis Danemarca! si cum zici ma ca te descurci
acolo'n Suedia? auzi mo,de ce nu-si da cu ceva 'ntre picioare,o alifie ceva ca vad ca-i oparita! |
Quote:
vezi ca vine fratele tau in Ro si nu mai pleaca:D ramane pa sistem in Ro !!! bulangii canadienii suedezi norvegieni astia !!! au arso urat rau !! credeam ca numai romanii sunt jegosi ca oameni :D dar............:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
jakale mai vinzi ursu ? poate la vara ne intalnim sa rupem niste cauciucuri,fac eu cinste cu ele :))) |
2 Attachment(s)
Quote:
on de sezon... cred ca in martie mai vede asfaltul.....:) |
Quote:
jakale,da frate zapada aia jos! ita'loganu ce deszapezit e!! ori avem grija de masini,ori nu mai avem!:lol: |
Quote:
trebuie sa prind o zi cu soare sa dau zapada mai usor... mai sta si el la caldurica asea un pic.....:lol: |
Quote:
|
Jakale, daca vrei am eu un garaj la tara (la Brazi) pe care nu il folosesc pentru ca stau in Bariera. Daca vrei poti sa tii masina acolo, e pacat de ea sa stea asa...
|
Quote:
sa prind o zi libera la munca si ii facem mutatie acolo.......:D |
Quote:
Quote:
|
Am garaj d-ala regulamentar, cu cheie, cu gratii la geamuri.
Deci nu ar fi o problema asta. |
Quote:
un LIKE sa castige si fimiu o masinutza parca.......:)).....zau...... https://www.facebook.com/photo.php?fb...00001659879324 |
hai mai baga-ti un like aici.....:)
va dau o tura de-a latu cu getaxu......promit sa scot apatarul de taxat....:lol: https://www.facebook.com/#!/photo.php...00001659879324 |
Quote:
p.s : nu se poate asa ceva doar 2 like-uri,jakale trezeste-i pe astia si juleste-i cu linkul ala ,sa ajunga taxiu la 200 de like-uri :O |
likeeee;)...ti-am citit tot topicul...frumos urs:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning