![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
O initiativa excelenta si laudabila acest challenge pentru incepatori, sper sa fie un numar suficient de participanti. Mi se pare ciudat cand aud de la persoane care inca sunt inca la liceu sau primii ani de facultate, ca ar desena dar nu au timp.., ma intreb ce or sa faca mai tarziu daca deja de acum nu mai au timp. E adevarat ca nu am intrat des pe sectiunea asta insa din pacate in alte cazuri am vazut ca acesta problema a " lipsei timpului " este extrem de des invocata.
|
Quote:
|
learn how to write !!! :chainsaw::chainsaw::chainsaw: |
Quote:
uneori chiar nu e timp,vreau sa intru si eu in challenge,dar nu am avut timp,dc?am tot plecat pe la tg jiu,ct,tulcea astazi iar plec...poate deseara e gata si masinuta,asta daca nu ajung iar la 12 acasa... |
Cubteen, nu iti inteleg iritarea, din urmatoarele motive :
1 - din moment ce tu lucrezi si dupa studii, cred ca era foarte clar ca textul nu face referire neaparat la oameni ca tine " persoane care inca sunt inca la liceu sau primii ani de facultate " , trebuia poate sa adaug si coditia ca acestia din urma sa nu mai aibe un job, scuzele mele daca asta era problema. 2 - faptul ca tu ai impresia ca stau sau ca am stat pe spinarea parintilor este cel putin o afirmatie superficiala, eu macar am vorbit la modul general cand am afirmat cele de mai sus, afirmatia " daca tie iti place sa astepti ca parinti sa iti eie ceea ce doresti tu..bv tie " ..etc. , insa ca sa te lamuresc mai exact iti zic ca am insumati 9 ani de studii de specialitate in design de produs/auto si arhitectura, o gramada de nopti nedormite in aceasta perioada la care se adauga 8 ani de lucru in arhitectura si design de produs / auto, tot cu multe nopti nedormite. Am si familie, ca sa se inteleaga ca nu sunt un singuratic care isi face timpul dupa bunul plac, cine are familie intelege foarte bine ce vreau sa spun, mai apar o groaza de alte treburi din acest ultim motiv. Cu toate acestea imi gasesc insa timp sa mai fac cate o schita doar de placere, sunt schite facute in afara proiectelor cu tema data de clienti. 3 - Sunt convins ca pe sectiune sunt utilizatori experimentati in virtual tuning care la randul lor au tras serios sa ajunga la acest nivel, si asta fara sa presupuna ca obligatoriu au fost sustinuti sau sunt sustinuti de parinti dpdv financiar. In final imi cer scuze daca mai sunt si alte persoane deranjate cumva de ce am zis mai sus, nu a fost nimic cu intentie. Mai bine ascultam sfatul " daca taceai |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu o problema cu pshop-ul.daca vrea sa mut/modific un layer,nu pot si imi apare ca in imagine,marginea aceea rosie.daca vrea sa mai adaug ceva masinii,gen o roata,un desen ceva pe ea de pe alta imagine imi apare doar selectia,fara bucata de imagine,nu se creaza alt layer...iar cand dau clik pe un layer anume,nu mai apare selectat cu albastru ci cu gri...versiunea mea e CS5.ce dumnezeu i-am facut sau ce are ca ma scoate din minti...o idee ceva ca nu am apucat sa termin masina de la battle pt incepatori :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
masina de la battle(stiu ca bara e putin blurata dar alta nu am gasit mai buna...)
|
2 Attachment(s)
si eu cu una asa mai de incepator :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning