![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Ideea e beton si e pacat ca nu te-ai prezentat cu ea mai devreme ...farurile inca nu sunt "contopite" cu capota , carbonul da tenta re irealitate in partea de jos , partea de sus arata bine in schimb , reflexia din baltoaca cred ca trebuia putin modelata sau un skew ceva , filtrul e off , si linia de la usa dreapta-sus e cam in zig-zag :-? ...imi place ideea cu plasele din geamuri :D
Ma bucur ca revi si tu :D |
de revenit nu stiu ce sa zic.cate o masina din cand in cand am mai postat si eu.filtru nu inteleg de ce zici ca e off...filtrul unei masini il poti prelungii sa il pui si in portbagaj daca vrei. plasa aia din geamuri le gasesti si la carrefour :lol:
ms de comentarii ;) |
2 Attachment(s)
foarte reusit taxiul, mai sunt greseli mici, ca e omeneste sa gresesti, dar nu mai conteaza. Per ansamblu e foarte frumoasa si bine realizata. Vorba baietilor, pacat ca nu ai participat si tu la battle ;)Poate data viitoare.
:arrow: Mercede-Benz CL500 |
2 Attachment(s)
clean lodgy
@reme: frumoasa masina,insa mergea bg schimbat cred eu |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow: Clean, Curat, Sauber,
|
2 Attachment(s)
si dupa o pauza lunga vin si eu cu ceva jdm..un nissan 200nx.astept critici greseli,pareri.Multumesc...frumoase ultimile proiecte publicate:X
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu as propune un battle/challenge cu toti incepatorii. acesta ar insemna : propunem noi o masina simpla si punem niste cerinte simple si minime. la battle,voturile sa se stranga pt cel care are executia cea mai frumoasa si curata :rolleyes2 :?::?::?::?::?:
|
Quote:
|
bun atunci :lol: am ales..care vor..sa dea click :
https://forum.4tuning.ro/161-concursu...ml#post5175406 |
misto masina aia! o sa o fac si eu cred doar for fun! sunt curios ce iese din ce ai zis tu.
|
Quote:
|
ideea cred ca e buna,d'aia am si propus asa ceva. as vrea sa faca cel putin 60% din incepatori.sa inteleaga ca e o batalie intre ei. sa se chinuie sa faca ceva frumos..REALIZABIL in realitate......asteptam :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning