Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Lycan. 12-09-12 14:39

Re: Comentarii lucrari!

Am stat si am citit ultimele 20 de pagini de aici, si vad ca au aparut ceva newbies :-) acum...chiar ar trebuii sa o luati incet, sau cel putin sa studiati mai multe tutoriale, in special cel pentru PEN TOOL, e un pas important pentru chopurile voastre,eu dupa ce am invatat sa il folosesc mi-a fost de n ori mai usor sa lucrez, sa fac selectii mai curate etc.
-alt lucru important - uitati-va atent la imagini/donori/baze etc, si vedeti perspectivele, cum sunt pozitionate partile, jantele, interioarele, pentru ca mai apoi sa aveti o idee cum sa le aranjati astfel incat sa nu para aruncate pe masina.
-folositi donori calitativi, de rezolutie inalta, ca sa nu pixelizati partile pe masini
-brushul nu il incepeti pur si simplu, in primii pasi incepeti cu rebrush peste partile pixelizate, care incet incet va vor dezvolta brushul
Un lucru important este sa nu va atacati la comentariile negative, stiu foarte bine cum e, eu era sa ma las de vt dupa primele chopuri comentate :)), daca urmati sfaturile cu cap, va veti imbunatati !

@ Cubteen - La prima vedere arata ok, dar cand dai zoom - selectii zimturoase, brush ireal la partile negre de pe side, intercoolerul + filtrul plat si ireal + jante cam deschise la culoare desaturate , + interiorul e prea mare !

Bafta !

cubteen 12-09-12 16:02

Quote:

Originally Posted by Lycan. (Post 5171336)
Am stat si am citit ultimele 20 de pagini de aici, si vad ca au aparut ceva newbies :-) acum...chiar ar trebuii sa o luati incet, sau cel putin sa studiati mai multe tutoriale, in special cel pentru PEN TOOL, e un pas important pentru chopurile voastre,eu dupa ce am invatat sa il folosesc mi-a fost de n ori mai usor sa lucrez, sa fac selectii mai curate etc.
-alt lucru important - uitati-va atent la imagini/donori/baze etc, si vedeti perspectivele, cum sunt pozitionate partile, jantele, interioarele, pentru ca mai apoi sa aveti o idee cum sa le aranjati astfel incat sa nu para aruncate pe masina.
-folositi donori calitativi, de rezolutie inalta, ca sa nu pixelizati partile pe masini
-brushul nu il incepeti pur si simplu, in primii pasi incepeti cu rebrush peste partile pixelizate, care incet incet va vor dezvolta brushul
Un lucru important este sa nu va atacati la comentariile negative, stiu foarte bine cum e, eu era sa ma las de vt dupa primele chopuri comentate :)), daca urmati sfaturile cu cap, va veti imbunatati !

@ Cubteen - La prima vedere arata ok, dar cand dai zoom - selectii zimturoase, brush ireal la partile negre de pe side, intercoolerul + filtrul plat si ireal + jante cam deschise la culoare desaturate , + interiorul e prea mare !

Bafta !

am inteles fratica...voi incerca la urmatorul sa il fac fara greseli:D
Bafta!!

lovenady 12-09-12 22:46

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5171266)
Baieti..cica a aparut nouyl golf 7 gti..bine inteles in imaginatia mea:PSper sa va placa:D

tie iti place cm arata interiorul ,e prea mare naibii ,parca e scaunul lu bigfoot cel din dreapta ,ai si tu grija la asta ,daca nu incearca sa nu mai schimbi interiorul sau sa cauti unu bun

cubteen 12-09-12 22:54

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5171962)
tie iti place cm arata interiorul ,e prea mare naibii ,parca e scaunul lu bigfoot cel din dreapta ,ai si tu grija la asta ,daca nu incearca sa nu mai schimbi interiorul sau sa cauti unu bun

nu mai fac interioare..:))
sunt praf cu asta..si tare idea cu bigfoot:))

Ruffy RUF 13-09-12 00:24

2 Attachment(s)
Dupa o pauza de VT m-am reapucat si eu ... pasiunea asta nu moare!!!
Stiu ca am greseli multe insa incerc sa ma perfectionez... fac din placere nu sa ajung un virtual tuner de rangul zeilor :))...
Sper sa va placa 8)
Vw Polo :arrow:

AGamerPedobear 13-09-12 08:39

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5172061)
Stiu ca am greseli multe insa incerc sa ma perfectionez... fac din placere nu sa ajung un virtual tuner de rangul zeilor :))...
Sper sa va placa 8)

Ca idee merge. Si eu incerc sa trec de bariera copy-paste-ului. Inafara de vreo cateva parti pixelate si blurate,totul e in ordine. Sa zica ceilalti celelalte greseli pe care nu le-am vazut.

Cipprik 13-09-12 09:25

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5172061)
Sper sa va placa 8)

Carbonul este ireal iar la radiator trebuiau adaugate cateva umbre ...asta ca sa mai adaug la ce s-a spus pana acum :P

red_fury 13-09-12 21:18

2 Attachment(s)
my last work:arrow:
ar mai fi mers un fundal.. dar nu mai am rabdare.

Cipprik 14-09-12 02:10

Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 5172917)
my last work:arrow:
ar mai fi mers un fundal.. dar nu mai am rabdare.

Destul de reusita pentru un incepator ...:D Nu am ce sa comentez ...faci progrese ;)

red_fury 14-09-12 12:02

Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 5173165)
Destul de reusita pentru un incepator ...:D Nu am ce sa comentez ...faci progrese ;)

Incepator?!.. ma subestimezi:lol: progrese.. neah, mai atent doar;).

cipskate69 14-09-12 22:46

2 Attachment(s)
am facut si yo un taxi din masina de la "batalie" :lol:

red_fury 14-09-12 22:49

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5174174)

Foarte draguta, janta din fata parca mergea o idee mai mare.. pare mai mica decat cea din spate.
ps.Pacat ca nu ai facut-o mai devreme.:-)

cipskate69 14-09-12 23:05

stiu ca e mai mica. asa am si vrut :D sa fie ceva mai ciudat..ca si ideea masinii..taxi "tunat" :lol:

mai multe comentarii ?? ?!?! :rolleyes2

AGamerPedobear 15-09-12 08:19

Re: Un Lodgy DUB.

Quote:

Originally Posted by AGamerPedobear (Post 5169769)
Priviti. :twisted:

cineva zice ceva despre lucrarea mea? e prima asa ca...
cipskate,bravo,la fel si tu,red fury.

cannonball 15-09-12 08:25

Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5174174)

Foarte tare!!:D......dar mai merge rotunjita putin aripa aia fata

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning