![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
Este ora 4 dimineata ,sunt epuizat,abia imi mai tin ochi deschisi,dar ma multumesc cu proiectul care lam terminat..vw a fost de antrenament:D..Astept pareri,critici,greseli!!Multumesc!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2012 Seat Mii |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Inca un kia ceed,sper sa va placa.Astept crititci,greseli,pareri..Multumesc!!
|
bravo cub, incepi sa le faci frumos de tot, mai ai ceva mici greseli, la selectii ink mai sunt colturi pe ici pe colo, si la kia ai uitat sa ii pui umbra sub masina si parca sta roata din spate in aer... deci asta e , atentia la selectii si pe unele locuri unde e cu smudge sau blurr... in rest a iesit frumoasa kia
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca una, de data asta o duba, pareri/critici? Video aici
|
Quote:
1. Reflexia de pe jante n-are nici o treaba cu bg:D 2. Nu am dc ai o parte din fundal ( la opacitate mica) pe capota masinii:-? |
Quote:
|
Quote:
@cip...c'mon bro...nu e rea lucrarea...hai sa le zicem greselile ca daca le zicem ca nu e rea lucrarea nu o sa mai avanseze niciodata... |
Quote:
|
Multumesc si de aprecieri dar si de critici :-). Am observat si eu problema cu lumina (duba prea inchisa si backgroundul prea luminos) Insa sincer, nu l-am schimbat pt ca la cum stiu eu sa selectez, s-ar fi vazut foarte aiurea duba pe noul background. Cat despre jante, am sa incerc si metoda cu tot cauciucul. Incerc lucruri noi de la un proiect la altu si imi iau foarte mult timp doar ca sa aflu cum se face, de asta nu am acordat prea multa atentie la detalii, dar promit ca am sa ma straduiesc mai mult la urmatoarea masina.
Si inca ceva, cand selectez o masina ca sa ii schimb culoarea, cum fac sa deselectez geamurile? Nu stiu ce sa apas ca sa imi dea voie sa selectez inca o zona fara sa o pierd pe prima. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning