![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@patriotu - jantele imi par de studio ... park nu se incadreaza bine in scena
|
2 Attachment(s)
BMW Z4 - pentru un battle, cica :lol:
|
am cateva obiectii la z4 matale dar cel modificat:
1.scoate mai multe gaze pe partea dreapta decat pe stanga(ti-ai facut evacuarea la garaj la osiac) 2.cauciucurile le-ai luat de la gara desperechaite???...talon foarte inalt 3.se vede ca adaosul de spate de e fibra si nu e pus la linie 4.folia are cateva cute pe luneta....cah glumeam....foarte tare! gabita....de unde iau revista 4tuning nr.4??? |
Quote:
Esti nebun nene ! :lol: PS: revista... nu stiu :( Nici eu nu am gasit-o ! :( |
@gabi - trotineta e misto, dar parca ar fi mers alt set de jante si nitzelush mai mari, in rest nu am ce spune ca nu gasesc greseli :)....foarte frumoasa
@nytrous_oxide - da man stai fara grija....nu e nici o problema, am vrut sa iti arat ca incurcai ceva si nu e prea bine pt un baiat sa nu stie cate ceva despre o masini @barum - asa se vede din perspectiva, nu e ca e mai mica, sau mai mare, asa e unghiul @UnderVT - moama...dar ce ai modificat...poate jantele, in rest yo nu vad.... |
@gabi - pragu si buza de la spoiler imi par de alta culoare
|
Quote:
:wink: |
Quote:
|
hai ca mai am si io putin si termin Z4 ptr battle dintre mn gabi si leul ;)
|
ma refeream la spoilerul spate :p
|
2 Attachment(s)
in sfarsit am terminat si eu de la 12 pana acum...
|
2 Attachment(s)
Niste comenturi ......
Stiu ca am multe greseli :(( |
bara aia nu prea ti-a iesit ;)
|
Quote:
|
DJ-ul ... unde ai scos emblema dp lateral umbra nu e continua ... prag blurry ... janta spate are o tenta de culoare spre albastru ... janta fata in partea stanga (ce se vede pe sub masina) park nici nu are cauciuc ... eleronu e negru ... pe albu ala sigur trebuia sa se vada o reflexie ...
Burn_X1 ... unde ai scos numaru si emblema dp portbagaj e blurry ... evacuarea e plasata stramb ... plasa din spoileru spate are umbre+reflexii ireale ... nu are nici o reflexie .... |
1 Attachment(s)
da stiu ca am facut greseala cu eleronu..si ptr battle tot pe aia fara eleron trebuia sa o las..adik asta...arata mai bn fara :((
la roata acolo pe fata se vede asa ptr ca am pana..am dus masina la vulcanizare acum nu e problema..pragu a iesit blurry din cauza la smudge ptr ca am incercat sa fac umbra aia mai bn... |
Quote:
Oricum... imi place cum ai lucrat BMWul! |
3 Attachment(s)
pls comment i-am mai pus cateva chestii la masina pls comment 0 ultima poza it's 4 my own fun
|
Quote:
|
@l33loo - mistoc desenul ;), nu vad ce ai mai adaugat ;)
@dj-ul - esti pana acum cel mai competitiv facand bmw asta, schimba jantele si e beton ;) @burn - bodikitt ireal, mai incearca ;) |
A 2-a incercare in "chopping" , so be gentle .
Modificarile sunt cele care se vad. Nu am mers mai departe pt k nu am vrut sa o stric. Mi se pare k arata bine asa. Orig [img=https://img292.imageshack.us/img292/3238/mazdarx8stocktd6.th.jpg] Chop [img=https://img403.imageshack.us/img403/7899/mazdarx8katanaconceptfb6.th.jpg] C+C appreciated Multumesc anticipat 8) |
2 Attachment(s)
Plsz......Ce parere avetzi ?:D :arrow:
|
sunt prea kiaun de somn sa vad c greseli are... dar suficient de "treaz" cat sa dezaprob complet design-ul
|
best_geoo ... ai scos stalpu sustinator al usii (pe partea dreapta a privitorului) ... cum se deschide usa??? ... prin parbriz se vede (pe partea stanga) stalpu sustinator ... janta spate plata ... ai vopsit gura mica din prag ... totusi o lucrare buna pt A 2-a incercare in "chopping" ... felicitari ... bafta in continuare ...
Barum ... janta fata de proasta calitate ... pragu tau mi se pare ciudat rau (mie unu nu-mi place) ... stopurile nu sunt plasate simetric ... |
am o ideie nuj exact dak se poate sa mai facem un topic pt battle cu restu z4-urilor :D pls pls pls plsp lspl pls - cei care sunt de accord sa zica :D pls sa nu fiu numa eu :lol: :D
|
L33L00 miai furat semanatura cu leul , tare ...
|
@best_geoo - RX-8 - hmm merge, doar ca aerisirea aia e cam plata, la fel ca si janta spate (plata)
@barum - Z4 - nu imi prea place ideea, pragul, spoilerul spate, jantele, imi place aerisirea aia din spate ;) |
2 Attachment(s)
si de la mine un rx-8, comment:???: :???:
|
2 Attachment(s)
VW "Carbon" Polo :wink:
Sa ne reintalnim cu bine in 2007 ! La multi ani tuturor ! |
2 Attachment(s)
:oops: am incercat si eu brush....nu prea mi-a iesit...incet incet sper sa invat:rolleyes2
|
Quote:
|
va multumesc tuturor pt sfaturi si pe viitor voi incerca sa tin cant de ele.
Sarbatori Fericite! |
2 Attachment(s)
comentati...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
shi o mashina pe sfarsit de an de la mine:D..bagati mare...
|
frost la nissan -> reflexia de pe luneta si capota sau ce o fii deasupra capului :)) ii aceasi cu vechiul fundal si selectzii stambe la roata spate....in rest ee super 8) hai noroc si un an nou fericit!:drunk:
|
N1ghtG3o ... putine modificari ... jantele au o tenta de culoare pe care nu o pot avea intr-un studio foto (cum e backgroundu tau) ...
Gabi ... clean and clear :D ... unde era emblema VW mi se pare ca reflexia nu e continua (o mica pata) ... in rest oke .... vlad_4tuning ... jantele mi se par blurry (probabil de la contrast) ... reflexia stergatorului pe parbriz e aiurea ... printre elementele din care e format stergatoru sunt parti albe ... aerisirea laterala de langa deamuri e ireala ... striker_vali ... jantele au niste reflexii prea puternice pt background ... printre spite se vede fostu background ... frost_dani ... dak mai lucrai un pic la reflexii era si mai bine ... eu personal as fi preferat 2 tobe in loc de 4 ... niste selectii colturoase pe la cauciucu spate ... |
am vrut sa va urez un An Nou Fericit !!! si la cat mai multe masini VT si la cat mai putine comentarii...
la multi ani 2oo7.... |
2 Attachment(s)
salut lume cu ocaia asta va ures si eu d toate mai ales cat mai multe si mai bune chopuri pt la anu asea ca pls comentati la ultimu chop al meu ;)
si ca de obicei ult vers cu desen :D - i luv it :D |
Aoleo, ma nene, erai beat cand ai selectat caroseria pentru vopsit ? :yikes:
Masina de incepator, sa mor daca te mint ! PS: nu mai face upload la a 3-a versiune ca nu e pentru comment. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning