Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tommy_VDF 16-03-07 23:03

Re: Diverse discutii

cu vento vr6 la 240 se aude aerul fff tare, ganditi-va la o dacie k se pregateste sa zboare..............doamne ce minte..............240 cu dacia :)) :))

tommy_VDF 16-03-07 23:06

am auzit k faci burn-uri bobita seara prin oras si uiti sa mai dai un semn si lu je !!!!! bulan...................

shantzu 17-03-07 01:00

F frumos azi prin orash ..... de departe cea mai tare seara ;)

PH86MIN 17-03-07 01:03

snt d acord cu u,cel putin pt mn a fost cea mai tare seara de cand vin pe acolo :D am ras rau de tot :))))

tng 17-03-07 01:09

foarte frumos......... mult fum, mult ras, multa lume, multe masini ... multa distractie :D

Super !!!

panaitescud 17-03-07 01:11

Quote:

Originally Posted by tng (Post 802363)
foarte frumos......... mult fum, mult ras, multa lume, multe masini ... multa distractie :D

Super !!!

de akolo venea fumul ala :?::?:

shantzu 17-03-07 01:14

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 802367)
de akolo venea fumul ala :?::?:

pai cred ca de acolo venea :rolleyes2 ca noi nu ne mai vedeam intre noi la cat era de mult :lol:

PH86MIN 17-03-07 01:15

saracul ala cu autobuzul,nu a mai putut vedea culoarea semaforului d atat fum :))))))

DONU' 17-03-07 01:51

Quote:

Originally Posted by tommy_VDF (Post 802229)
cu vento vr6 la 240 se aude aerul fff tare, ganditi-va la o dacie k se pregateste sa zboare..............doamne ce minte..............240 cu dacia :)) :))

Hai sa-ti explice fratele tau de ce se aude aerul foarte tare in VR6 la 240 la ora.
Pentru ca suportul de la oglinda din stanga, cel de pe interior este desfacut si intra aer pe-acolo, de unde si zgomotul infernal. ;)

DONU' 17-03-07 01:57

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 802356)
F frumos azi prin orash ..... de departe cea mai tare seara ;)

16 martie 2007 - zi ramasa in istoria Comunitatii 4tuning Ploiesti :peace:
Foarte frumos.
Multa lume, masini, distractie, burn-uri, cerculetze, muzica, zgomot!!!

Dedic aceasta seara prietenului nostru Blondu'.
Cred ca a suferit destul!
Merita sa facem ceva frumos ca sa simta si omul ca e de-al nostru.
Sa-ti traiasca mashinutza!!! Si sa ne traiesti si tu! CALIBRA C20LET :peace:

DONU' 17-03-07 01:59

Quote:

Originally Posted by tommy_VDF (Post 802233)
am auzit k faci burn-uri bobita seara prin oras si uiti sa mai dai un semn si lu je !!!!! bulan...................

Baaa, ce bulan sunt...
Am uita, frate! Mereu fac prostii d-astea. Stiam ca iesi la 21:00 de la munca si am zis ca poate esti obosit, ca te duci acasa. Am zis ca te sun si P... ca pe urma am uitat!
:sad:

serbica 17-03-07 12:05

Da a fost super tare aseara,......:D, si ce e mai important e ca s-a marit nr de opeluri in ploiesti...VECTRA&CALIBRA POWA:twisted:

ah si Donule cred ca e super senzatie cu 240 la ora.....yo inca nu stiu cei aia...:???: sa ma dai si pe mine sa vad cum e...:D

DRooPY 17-03-07 16:45

a fost misto.....poate ne intindem si in seara asta

Skma 18-03-07 12:58

Da droopy da stii tu ulciorul nu prea merge de multe ori la apa adik merge dar nu asa des !:twisted:

PH86MIN 18-03-07 22:02

ce am vazut azi in orash prin centru,deci am ramas masca,o combinatie intre un ATV si kart,km asa ceva avea forma si inscriptionarile masinilor de formula 1 de la renault,deci era imensa,avea ghidoane,si un tip care era cu mn in masina si mi a zis k cica ar fi fabrikta de cei de la renault si ar avea motor de 1.8 l,cred k e torpila jukria aia si rupe km tot,pakt k nu am apucat sa ii fac poze dar el era pe un sens si eu pe altul :(

riv_gms 19-03-07 00:15

MIN`ule vreau sa`ti spun k sunt vreo 4 dracovenii din acelea in ploiesti ...si`ti trebuie cat B sa le conduciii ... smf

blondu'DOG 19-03-07 07:16

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 802416)
16 martie 2007 - zi ramasa in istoria Comunitatii 4tuning Ploiesti :peace:
Foarte frumos.
Multa lume, masini, distractie, burn-uri, cerculetze, muzica, zgomot!!!

Dedic aceasta seara prietenului nostru Blondu'.
Cred ca a suferit destul!
Merita sa facem ceva frumos ca sa simta si omul ca e de-al nostru.
Sa-ti traiasca mashinutza!!! Si sa ne traiesti si tu! CALIBRA C20LET :peace:

chiar a fost cea mai tare seara.......BAHAUSS mare !!!! apropoape toti smintitii din ploiesti au fost...mi-a placut la nebunie. mersi mult bobi pentru gandurile bune si multumesc mult tuturor celor care m-au inteles , au stat langa mine , m-au luat cu ei peste tot. Respect pentru toti!!!!

bogdan_wrc 19-03-07 11:20

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 801351)
sa il lasam pe baiatu cu M1310...
am si eu o intrebare.
are cineva idee daca incap jante pe 17''cu cauciucuri de 225x45x17 pe un clio symbol...
a mai incercat cineva de aici?

man, intra pe forumul specializat renault..si vb cu cei de acolo... e mai sigur asa..tre sa stie ei..

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 801430)
pai pui de 15 da' pui si cauciucuri cu balonu' mai mic astfel incat sa nu modifici diametrul total al rotii........intr-adevar consuma mai mult,mai ingreuneaza demaraju',scade viteza maxima........dar creste simtitor stabilitatea si comporatmentul masinii pe sosea,curbe etc

atentie !! viteza maxima poate creste..dar foarte putin. daca pui roti mai mari, nu doar cu acelasi diametru !

buey..vineri v-am vazut prin centru..eram cu un 307..si pana am intors...ati disparut..am fost si in noooord dupa noordul orasului de tot dupa voi ;) si nu erati...
donule de ce tii mah telef inchis? nr altora nu aveam ca schimbasem telef si nu aveam inca bagate... :(
vroiam sa vin o fuga cu 2 amici sa se dea si ei putin..dar poate alta data...

DONU' 19-03-07 11:23

Cum adica sa se dea?
Ce e aia?
Ce-ai mah esti nebun?
Noi mergem frumos, nu bruscam masinile ca e scumpe si costa bani. Si daca incearca sa fuge vreunul mai tare il prinde politzia si ii da amenda, dar ce, tu crezi ca suntem inconstienti? Eeee...!

Ma, am avut telefonul acasa fara baterie. Lasa ca-ti mai dau un numar pe PM (de telefon mah..., nu te bucura...) :D

bogdan_wrc 19-03-07 11:30

sa se dea la baute cu voi mah...ce ai? stii ca suntem cu tractoare noi astia... si nu fuge ele...

DONU' 19-03-07 11:41

1 Attachment(s)
Saptamana asta vreau sa ar cu Vereshasili.
Are motor U 650, are cauciucuri noi, remorca basculabila cu 2 axe, plug 3 brazde, semanatoare 6 randuri, prashitoare, semanatoare...
Vreau sa intru si eu intr-un club.
Vreau sa ii pun angel eyes la tractor si suspensie sport, jante cromate si geamuri negre.
Shantzule..., ia tuneaza-mi si mie tractorul pls...

DONU' 19-03-07 11:45

Pe bune acum, TNG sau Shantzu', va rog sa tunaritzi tractorul asta cu niste jante shmekere, daca nu cromate, atunci Borbet-uri d-alea super late, geamuri negre, angel eyes...

PH86MIN 19-03-07 11:49

eu zic sa incepi cu o suspensie sport nishte jante cu spinere k sa taie cocenii sau dak nu te satisface poti veni la mn la tara k am eu o motoprasitoare cu motor honda de 5,5 cp :D

platon911 19-03-07 11:54

ooooo....Minule cand te fac o liniutza prin porumb ?...k am si io una cu motor TECUMSEH 5CP........

DONU' 19-03-07 11:57

Ia uite tinerii gospodini ce isi arata latura spre tzarana!!!
Mai baietzi..., va scuturatzi si greierii din gumari cand va suitzi in mashini? :lol: Glumesc...!

platon911 19-03-07 12:25

da mey Donule la mine in masina miroase a balegar dreaq..........Minule ai fost la colectiv?.....da astia grau? :))))))))))

Axel-Iuliano 19-03-07 12:26

:(( A murit Furia Verde trebuie sa tzinem doluiu :((:))

platon911 19-03-07 12:42

daaaaaaaaaa......:cry2: :cry2: :cry2: aseara si-a dat duhu la intoarcere de la Snaia ......motoru a calat la incredibila viteza de 90km\h.....5 insi in masina 1980...........s-a dus odihneask-se in pace.......fie-i pistonele usoare:cry:

tng 19-03-07 18:43

Vand Opel Vectra A, din `91 , 2000cmc, 8v, 135.000 km reali,kit exterior spoilere fata-spate, praguri, jante cu cauciucuri de vara + cauciucuri de iarna, vopsita recent, culoare rosie,nu a fost lovita, merita vazuta.
pret 4000 euro.
masina este a unui prieten de-al meu

Skma 20-03-07 10:56

O dau io pamea cu 3500 cine vrea ! :lol:

tng 20-03-07 19:11

6 Attachment(s)
skama
masina are ~135.000 km reali ..... tu ai putzin mai mult ;)
are si mp3 player si 4 boxe
iata si niste poze

platon911 20-03-07 19:24

e spuma masina sa mor eu..................

panaitescud 20-03-07 19:37

propietar ??...unde poate fi vazuta...?/

tng 20-03-07 20:33

daca vrei detalii stii id`u meu de mess.... sau PM ;)

PH86MIN 21-03-07 17:33

Aadryan,tu nu inveti in upg man????si azi nu ai avut cumva sport de la 11.40 la 1.20 k am facut impreuna(sport :D) si mi se parea k te cunosc :D

Aadryan 21-03-07 18:57

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 810330)
Aadryan,tu nu inveti in upg man????si azi nu ai avut cumva sport de la 11.40 la 1.20 k am facut impreuna(sport :D) si mi se parea k te cunosc :D

Mamaaaaa ce ne spioneaza asta. Ieri parca ii spunea lu' DONU ca il vede prin Bariera Bucuresti si acum imi zice mie ca ma vede la facultate:lol: ...............Da mah in UPG invat si am avut si sport de la 11:40. Daca mai ma vezi poti sa ma bagi si in seama ca nu sunt figurist:D

PH86MIN 21-03-07 19:06

da mah,pe bune,chiar te am vazut,hai k dak te mai vad prin facultate o sa te salut,dar imi era tarsha sa vin la u k nu stiam sigur dak esti u :)))

Aadryan 21-03-07 19:24

Inseamna ca data aviatoare am cu cine sa joc un Baschet sau un Ping-Pong;)

PH86MIN 21-03-07 19:51

nu prea le am cu astea,tenis de masa ce imi mai place asa....:D

kraven_4_all 22-03-07 07:58

i`m baaack!!:D:D:D...adriane...am inteles k ati ramas fara masa de ping-pong pe la fac...:)...kt despre mashina pusa de tng...coaja e dragutza.....

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning