![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
stii tu cum e ... de n`ar fi ... nu s`ar mai povesti :)))
|
corado ala .. e deja extrem .. nu mai e tuning .. e ceva dincolo de tuning e dus la extrem aia nu e masina de mers cu ea pe strada e deja poate .. un viitor concept :))
|
3 Attachment(s)
Sa rezolvat man!Am altceva...ce masina este ultima poza?!?A se observa dubla aeroDidididnamica la acea solenza :lol::???:
|
Audi TT , iar celelalte două sunt absolut penibile!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
:cry: Tt-ul,ma gandesc ce extraterestru a participat la crearea kitului. |
omul si-a facut din TT, un veyron mai mic :lol:
|
Ala cu TT-u s-a inspirat din filmul I am robot cu Will Smith. Stiti despre ce e vb daca l-ati vazut. Citisem undeva despre el.
|
mai sincer...e ceva extraordinar...dar nu e urata...
nu e o masina cu care se merge zilnic eu m-as bucura sa am asa ceva in garaj nu o vad incadrata la kitsch |
Quote:
|
nu de la noi din tara, nu neaparat kitschuri, adica.. sunt facute cu buna stiinta, probabil facute pt festivalu caterincii de la ei d`acolo.. i present you the "ricerz". :lol::lol:
|
2 Attachment(s)
wtf?
dacii tiunningAttachment 753591 Attachment 753592si apropo despre Boss=denumire de amplificator dinala are fratemeu pe golf |
7 Attachment(s)
ce parere avetzi?
|
Quote:
|
Bara fata e cam urata,capota nu isi are rostul,nu e subaru sau mitsu evo.
|
Quote:
|
daca ar avea un motor mai mare...ar fi perfect la drumuri si poduri...acum ca e zapada:)
|
1 Attachment(s)
Loganul asta poate provoca cosmaruri cu masca aia!!
De Tigra asta ce ziceti? |
cea din vs e tot din bucuresti mai exact pe langa politehnica ... si va zic eu in fata nu e asa kitsch cum credeti voi din contra e pus totul pe ea la linie ... acum .. parerile sunt impartite ... mie unu nu mi`ar fi rusine sa merg cu ea pe strada ...
PS: sper sa nu o confund ... daca a mai vazut`o cineva pe acolo ... panta dintre apaca ( sau cum se scrie ) si pui de urs .... |
Quote:
|
Quote:
|
Farurile alea seamana mult cu cele de Alfa (cele noi) !
Stiu ca nu sunt alea,da' seamana,si pun pariu ca de acolo s-a inspirat... P.S.: Cum ***a mea sa pui roti de low rider pe o masina sport ? :| |
Mie-mi par a fi mai degrabă jante eurostyle decāt de lowrider.
PS: chiar dacă pui steluţe, rişti să ţi-o iei ! |
Gata sefu',fara stelute,fara nimic :D
Da' mie tot mi se pare ca jantele alea ar fi dat mult mai bine pe ceva Impala,sau alte jucarii ! |
Quote:
|
tt ala e avion :)
|
4 Attachment(s)
Pusese cineva pe a 2-a pagina o poză cu ea :rolleyes2
asta e bună la vānătoare :D |
Nu stiu, dar Megane-ul acela sau ce e din primele 2 poze unde se deschid toate cele 4 usi ca la De Lorean nu mi se pare kitsch ci o chiestie destul de interesanta, mai alez īn ziua de azi cīnd sīnt Lambo Dors la moda si nici body-kit'ul nu este asa extrem īncīt sa intre īn categoria kitsch.
Acel R 5 īnsa e penibil rau de tot. |
Prima masina e cumva o Laguna 1 cu stopuri de pisicuţă?
A doua, e monstruasa, mi-e mila de biata masina, care oricum nu pentru frumusetea ei e apreciata de posesori :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
prototipu`:lol:
|
fereasca domnu' !!!
|
AI DE ......... :))))
|
ce ratati :|
|
Eu nici daca mias pune mintea la contributie nu as putea scoate o asemenea realizare...Daca am face toti de pe 4t o masina kitch nu cred ca am face-o asa bine.
|
Daca la semafor, ar fi in fata mea asa ceva, nu cred ca as pune frana! :lol:
|
coman,in locul tau as pune frana,as cobora din masina,as lua un topor si as dezmembra o pe loc.:D
|
Quote:
|
Incet, incet ajung la parerea ca spaniolii sunt destul de idoti!
|
vai de capu meu ce e pe masina aia .. oare mai are locuri libere pt scociri ?oribil nu am cuvinte..orcum am vazut ca se poate si mai rau :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning