![]() |
Re: Discutii despre orice!
vlad .....am vb, nu are nimic, si nici nu aduce momentan`
|
Stiti careva ceva magazin de calculatoare second hand?
|
Quote:
|
nu vreau sa cumpar, vreau sa ii donez niste unitati si un monitor care imi ocupa spatiu aiurea daca nu le primeste le tot arunc la gunoi
|
va salut pe toti colegi de pe forum, eu plec in concediu in delta dunari....sper sa aveti parte de un show frumos pe aeroport.....numa`i bine`
|
Quote:
Cristi, sa ai un timp fain in Delta. Sa ne aduci ceva poze de acolo ... |
salutare. pt ce-i care sunt din BM..nu stie careva daca la Robot sau la alte firme care fac leasing si au masini comfiscate in urma nerespectari contractului. iar aceste masini sa fie scoase la vanzare de aceea firma:d ms mult
|
Ms mult Horatiu
|
Quote:
|
Se tine ceva linii/tuning in Baia Mare la asta ?
|
se mai aude ceva de show'ul de pe aeroport?
|
Quote:
|
radem, glumin, dar adevarul e ca sectiunea baia mare e cam moarta... nimeni nu mai face nimic, nimeni nu se da, nimeni nu organizeaza nimic...
cand eram eu mai tanar :D (acum 2-3 ani) aproape in fiecare weekend se faceau liniute "legale"... sae e criza de vina??? |
Quote:
|
Intreb pentru ultima oara : se mai tine ceva pe aeroport sau nu ??? Ziceati ceva de 29 august ... Mai este o saptamana si nu este nicio miscare ...
|
pe la cluj umbla vorba ca v-or fi ceva curse weekendul asta la BM, aveti careva ceva info despre asa ceva?
|
eu zic sa va calmati si sa va faceti alt program :D
|
cred ca pana la urma nu se mai face nimic pe aeroport.
"Organizatorul" nu mai raspunde de 2 sapt la tel, si nu mai e de gasit. |
Probabil "au dat de el" mascatii si s-a intors de unde a venit...
|
Quote:
|
omu cu clubu de "motorete" :lol:
|
Quote:
|
gangster, nu p*la... :lol::lol::lol:
|
domnilor care ma puteti ajuta cu o informatie despre unde se face un polish de buna calitate.
P.S este pentru seful meu! vreau sa fac impresie buna ;) dandu-i un sfat bun. |
Nu stiti de unde as putea sa iau niste cauciucuri bune pe 14 ?sau pe cineva care vinde cauciucuri la preturi bune?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bine ar fii sa fie asa ! ;) |
Quote:
AM MERS CU ELE CAM 1000KM.100LEI BUCATA,DAR TREBUIE DATE JOS DE PE JANTE |
ma intereseaza si pe mine daca stie careva unde gasesc niste proiectoare de ceata cu functie si de stroboscop, ceva care chiar sa fie ok si pe ceata. ms anticipat(pt un audi a3 2002 8L)
|
Salutare... daca tot nu se organizeaza la voi nimic in weekendu asta, va invit la Mariapocs - Ungaria... e ultima etapa de drift (cred) de la ei..... se desfasoara astazi incepand de la ora 11 a noastra si tine pana la ora 1 noaptea ;)
..pret bilet - 2000 ft - 30 lei in bani romanesti... va fi show (chiar daca va ploua)... |
https://forum.4tuning.ro/115-masina-m...3/page-28.html poate va luati careva
|
salutare
am si io o intrebare: daca v-ati lovit de asa ceva, nu aveti idee cam in cit timp da o asigurare, in cazul de fata, bcr asigurari, acceptul de plata la un deviz pentru o reparatie pe rca? la mine au trecut 3 zile lucratoare ... |
Quote:
|
Quote:
|
are careva numarul de telefon al tipului din baia mare care curata faruri/stopuri ?!
multumesc anticipat ! |
poftim, asta o sa te ajute https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...mnalizari.html ;)
|
vreau sa`mi confectionez un blindaj(sub motor) la un golf 4 variant...are cineva ceva ideii :)
|
DA! nu face asta :lol:
mai bine cumpara unul gata facut, gasesti pe la 350 de ron(nou), si e mai bun decat ce ai putea face tu. eu mi`am confectionat singur :D si am ajuns cam pe la 200-250 de ron. si o zi luuuunga de lucru. deci eu zic ca nu merita |
salut baieti, la sfarsitul saptamanii trecute am avut ocazia si placerea sa particip la cluj la cupa cluj off-road, am mers ca si navigator(copilot) am avut 3 zile super faine cu trasee superbe, sper sa reusesc maine sa pun si niste poze cu masinile prezente... daca sunteti interesati pe club 4x4 gasiti si ceva poze :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning