Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

PinkProbeLady 18-10-10 23:13

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Ca o parere:
Verifica daca au fost schimbate rolele/rola (pompa apa) la distributie vreodata. Nu doar cureua conteaza. Kitul de distributie e bine sa fie schimbat in interval de 80 000 km. Deci cureaua daca este calitate te mai duce dar grija mare sa te duca si rola/rolele (pompa apa) depinde cum este la tine.

Deathman 19-10-10 07:26

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

@GbO69: Eu o voi schimba la 60.000 km sau la 4 ani de la schimbarea anterioara, desi in Autodata e dat ca se schimba la 120.000 km sau 8 ani. Prefer sa fiu eu linistit. E vorba de un Opel Astra 2002.

nalin 19-10-10 13:11

haha asta cred ca este pentru mine sa mai invat nu?

nu Ramoo Doamne Feriii!!!
lam pus ca imi place ce fac tipii aia nu de altaaa :( :D

si clar tu te descurci la fel de bineee ca si ei :D

GbO69 19-10-10 15:13

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3738835)
Ca o parere:
Verifica daca au fost schimbate rolele/rola (pompa apa) la distributie vreodata. Nu doar cureua conteaza. Kitul de distributie e bine sa fie schimbat in interval de 80 000 km. Deci cureaua daca este calitate te mai duce dar grija mare sa te duca si rola/rolele (pompa apa) depinde cum este la tine.

Hey Pinky!:D Distributia rolele si astea sau schimbat , pompa nu cred in 2007 a fost asta si cred ca chiar la service la tine dk mai retin de at ! eu mam gandit ca pe la 200.000 dar nushtiam daca sa o schimb cu folos sau nu ! Ms Mult de sfat !
PS: Un loc bun de cauciucuri de iarna ieftine si bune ? :D (SH)

Quote:

Originally Posted by Deathman (Post 3739158)
@GbO69: Eu o voi schimba la 60.000 km sau la 4 ani de la schimbarea anterioara, desi in Autodata e dat ca se schimba la 120.000 km sau 8 ani. Prefer sa fiu eu linistit. E vorba de un Opel Astra 2002.

Sal :D Asa Stiam si eu Din Auzite 60, altcineva 80 pe unele siteuri cum ziceai si tu , Akm Alti banii alta distractie:D ms mult!!!
PS: Un loc bun de cauciucuri de iarna ieftine si bune ? :D (SH)

Quote:

Originally Posted by baderka (Post 3738627)
:twisted: no stress poti sa mai umbli linistit cu ea adica la 47.000 km nu tre sa te gandesti inca la schimbat de curea ..... cand ai si tu peste 70.000 - 75.000 km poti incepe sa i-ti faci probleme

MS mult ! m-am mai linistit acuma vazand ca mai pot sta cv vreme cu banii in buzunar :D !

!:D

PinkProbeLady 19-10-10 15:33

Quote:

Originally Posted by nalin (Post 3739947)
si clar tu te descurci la fel de bineee ca si ei :D

Eu mai am mult mult chiar foarte mult de invatat! Daca aveti gume pe 14" varza va rog nu le aruncati. Ma mai joc eu cu ele. Donatimi-le mie :lol:

realmode 19-10-10 16:13

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3740316)
Eu mai am mult mult chiar foarte mult de invatat! Daca aveti gume pe 14" varza va rog nu le aruncati. Ma mai joc eu cu ele. Donatimi-le mie :lol:

Ai timp... esti inca tanara ;)
Felicitari, te descuri tot mai bine ! ;)

baderka 19-10-10 18:18

Salutare la toata lumea :) .... iarasi probleme :twisted: am tras de "bolidul" meu de rahat azi pana a cedat cablu de al ambreiaj :shock: .... nu va plictisesc cu povestea, cert e ca am nevoie urgenta de nr de tel a lu Alex (Seatul gri metal) sa il sun sa merg cu ea la service .... ms mult.

baderka 19-10-10 18:20

Quote:

Originally Posted by baderka (Post 3740788)
Salutare la toata lumea :) .... iarasi probleme :twisted: am tras de "bolidul" meu de rahat azi pana a cedat cablu de al ambreiaj :shock: .... nu va plictisesc cu povestea, cert e ca am nevoie urgenta de nr de tel a lu Alex (Seatul gri metal) sa il sun sa merg cu ea la service .... ms mult.

aaaaaa am uitat ce era mai important .... ideea era : aveti careva nr. sa mi-l trimiteti ?

baderka 19-10-10 19:27

Quote:

Originally Posted by baderka (Post 3740798)
aaaaaa am uitat ce era mai important .... ideea era : aveti careva nr. sa mi-l trimiteti ?

rezolvat ! caz inchis ;) :lol:

ralphmandl 19-10-10 22:03

io cred ca de aia prindea la tine cum lasai 1 mm pedala de ambreiaj.

Ramo am io ceva gume de 14" da is vechi, dp o Skoda S100 din 74 parca=))) am 4 sau 5 bucati in pivnita. ti le trebe? ;;)

PinkProbeLady 20-10-10 16:13

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3741551)
io cred ca de aia prindea la tine cum lasai 1 mm pedala de ambreiaj.

Ramo am io ceva gume de 14" da is vechi, dp o Skoda S100 din 74 parca=))) am 4 sau 5 bucati in pivnita. ti le trebe? ;;)

Normal, nu conteaza ca sunt veni, oricum le ard! Multumesc! :D

ralphmandl 20-10-10 16:27

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3743319)
Normal, nu conteaza ca sunt veni, oricum le ard! Multumesc! :D

npc:P vinerea asta le duc cu me:D

rangerxtr 21-10-10 13:26

pacat ca nu am mai ramas sa vad actiunea lui pinky!!! anunt oficial plec in 21 zile scapati de mine......in 10.11.10 plec!!!mai 2 intalniri...sincer cred ca doar de voi o sa imi fie dor!!! ca in rest toul sa stricat ce a fost frumos...dar pe forum raman si o sa va trimit filmulete tari....ca am intentia sa dezvolt pasiunea mea acolo(rau de tot)bucurandu ma de pretul benzinei si a masinilor!!!
o sa va fie dor de scrisul meu si felul meu de a vb!!! am zis

am vandut si masina....

realmode 21-10-10 14:30

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3745719)
pacat ca nu am mai ramas sa vad actiunea lui pinky!!! anunt oficial plec in 21 zile scapati de mine......in 10.11.10 plec!!!mai 2 intalniri...sincer cred ca doar de voi o sa imi fie dor!!! ca in rest toul sa stricat ce a fost frumos...dar pe forum raman si o sa va trimit filmulete tari....ca am intentia sa dezvolt pasiunea mea acolo(rau de tot)bucurandu ma de pretul benzinei si a masinilor!!!

am vandut si masina....

:(:(:( ptr ca pleci.. si ptr masinuta.
Asteptam filmuletele de peste ocean :D
Inainte sa pleci trebuie sa o facem lata neaparat... sa ne mai bagi cate una din stilul tau de a vorbi :)

Alin Puma 21-10-10 15:11

Sper sa ma anuntati si pe mine la ultima venire a lui Alex sa o facem lata si sa luam un mic cadou amintire de la noi

Black Pearl 22-10-10 00:02

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3745719)

am vandut si masina....

Da acolo nu e internet? :lol::lol::lol:
Vrei sa zici ca nu mai intrii pe aici la o poveste cu noi?

ralphmandl 22-10-10 10:11

pinky nush dak pot sa-ti aduc azi gumele ca-i mai complicat de scos, is tot felu de porcari in pivnita, da mai vb si vedem cum facem oky?

PinkProbeLady 22-10-10 12:05

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 3747847)
pinky nush dak pot sa-ti aduc azi gumele ca-i mai complicat de scos, is tot felu de porcari in pivnita, da mai vb si vedem cum facem oky?

Doamne fereste! Nu te chinui. Este timp! Tot le ard eu :D

djvan24 22-10-10 13:02

Mai ALEX chiar asa...????nu mai stai pe melagurile Mioritice???Dar ne vedem diseara???Te bagi la o intilnire chiar daca nu mai ai masina?
Ce sa pot sa zic....BAFTA MULTA, sa faci bine sa dezvolti pasiunea, avind in vedere ca acolo sunt mult mai multe firme de tunning, mult mai multe posibilitati de a ajunge la produse pentru tunning....s.a.m.d...aaaaaaaaa si sa nu uitam OBRAZNIC DE MIC PRETUL LA COMBUSTIBIL....:)

BAFTA MULTA!!!

realmode 22-10-10 13:17

Quote:

Originally Posted by djvan24 (Post 3748214)
Mai ALEX chiar asa...????nu mai stai pe melagurile Mioritice???Dar ne vedem diseara???Te bagi la o intilnire chiar daca nu mai ai masina?
Ce sa pot sa zic....BAFTA MULTA, sa faci bine sa dezvolti pasiunea, avind in vedere ca acolo sunt mult mai multe firme de tunning, mult mai multe posibilitati de a ajunge la produse pentru tunning....s.a.m.d...aaaaaaaaa si sa nu uitam OBRAZNIC DE MIC PRETUL LA COMBUSTIBIL....:)

BAFTA MULTA!!!

...sa nu uitam ca acolo poti sa inchiriezi un VETTE de exemplu (06) si poti sa mergi cu el la drag racing ;)

djvan24 22-10-10 13:26

"...sa nu uitam ca acolo poti sa inchiriezi un VETTE de exemplu (06) si poti sa mergi cu el la drag racing"

CORECT...si nu are rost sa incepem sa insiram aici VASTELE si NEMARGINITELE posibilitati la care, din pacate NOI...doar visam...

ASTA E...crestem noi mari...:))

rangerxtr 22-10-10 15:21

evident ca vin la intalnire si normal nu va uit si va scriu allways cu update-uri!!! la masini normal, culmea cand ajung la seattle direct la cel mai mare expozitia pe coasta de west este chiar la seattle si am deja bilete!!!! incep bine!!!!

mrrocky89 24-10-10 20:26

29 Attachment(s)

ralphmandl 25-10-10 18:34

vand Sistem 5.1 Royal: 5 sateliti de 20W si subwoofer 30W, telecomanda. Pret 200 lei.

Maniak22 25-10-10 22:09

http://cocalari.com/category/cocalari-cu-masini/page/4/

Roz pare cunoscut, il stiti?

rangerxtr 26-10-10 14:33

felicitari ghita!!!!!!!!!!!!!!!!!!pt baietel!!! na acuma ai nevoie de ceva scaun in spate pt micutu!!!!

cipri-vkt 26-10-10 18:57

Felicitari Ghita sa-ti traiasca :drunk::drunk::drunk:

PinkProbeLady 26-10-10 19:06

Felicitari! Sa-ti traiasca! :bunch:

BOGDAN_UWW 27-10-10 08:33

sa va traiasca !:flower:

ar80rau 27-10-10 17:25

Felicitari Ghita...sa va traiasca!!!!

Alin Puma 27-10-10 17:33

Felicitari Ghita !

ralphmandl 27-10-10 18:14

felicitari :P adu-l si pe micut pe la intalniri cand mai creste :P

nalin 27-10-10 18:44

Felicitariii !!! :D

djvan24 27-10-10 18:45

FELICITARI!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!

Black Pearl 28-10-10 21:21

Felicitari Ghita! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos, sa va aduca numai bucurii!

ar80rau 28-10-10 21:43

pe 7 Noiembrie 2010 cursa de accelerare pe Aeroportul Arad....mai multe inf. intrati pe d.r.a.g.r.a.c.i.n.g.r.o/forum

cipri-vkt 29-10-10 15:17

Alex tu cand zici ca pleci?

angeleyes 31-10-10 16:02

1 Attachment(s)
8)....

rangerxtr 01-11-10 07:07

mai 8 zile!!!! in data de 10, deci martea viitoare!!!

cine e interesat de 2 cauciucuri de iarna sava eskimo 2!!! ca nou pe 17'??? pret bun
si mai am capacele alea pe 15 de bmw.....

baderka 01-11-10 09:07

Salutare ! :wave:
Care ziceti ca o sa participati la evenimentul organizat de KID Tuning Arad si Deme Macarale Oradea ?

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning