![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
lupalb, au iesit ma pana la urma aripile ? a dat la linie tot ? daca ai vreun lonjeron stramb suna`ma si adu masina la mine..am baorsul dupa usa:))
|
parerea mea este urmatoarea: vtm....akolo poti verifica doar daca ai suspensii bune,,,,in rest.....senzatia este de.....70-90 la ora......liniute....poti verifica forta motorului....senzatia este de .........140-200 la ora......sper sa nu gresesc....bafta la all....
|
5 Attachment(s)
Quote:
Pun aici pozele cu farurile, grila si bara... ca nu stiu unde altundeva. Daca vreti explicatii.... vi le explic dupa, desi nu cred ca e ceva de explicat. |
ma facusi cu angel eyes`urile....dar tot n`ai faruri cu lupa:)))
|
Si ce zici daca in astea pun sistem xenon?
te superi atunci domnu`? |
nu, maine imi vine si mie, ne facem in K ?
|
da ma , da atunci nu o sa ai angel eyesuri:)) necastigatorule :lol:8)
|
sa nu treceti mai mult de 6000 ca e interzis :)
|
scoate masina si hai sa ne dam :)) ba..toate ca toate,,,oi fi eu necastigator...dar la tine se aude scartz de la rotile din spate ? dar de`a latu` poti pleca ? sau sa se uite lumea dupa tine la semafor cand pleci cu fum la rotile din spate ? a ? asta nu poti...necastigatorule:))
|
Hahahahahahahhaha
Cu masina cu care sunt acuma, scot fum de la toate rotile, si plec de a latu` cu toata masina. |
E quattro!!!!!...pai ce naiba domne...:))
|
Ati zis ceva de "fum" ? :))
|
ma bag si eu l intrecere am pus 8000k:))
|
eu mi-am pus de 12 000 pe lumina de marsarier
|
" Adăugat de :
NoName92 #8749 Inclasabil 01:29 15/11/09 Comentarii (18) Am si eu o problema ... aproape de cate ori fac dus si e tatal meu acasa ... se intampla sa`l mai treaca si pe om nevoile ... intra in baie nu e nici o rusine suntem barbati amandoi ... dar chestia e ca imi da cate o data o palma la fund si imi spune ca seman cu mama :/ ... mi`e asa sa`i zic mamei ca tatal meu se da la mine si chiar ma plesneste ... si nu pot riposta sau sa comentez e cam foarte mare si mi`e sa nu se ajunga prea departe ! daca vrea mai mult decat o palma ?!?! help me !!!!" =)))))))))))))))))))))))))))))) |
6 Attachment(s)
operele lui lupica la servici...(stiu sa fac si eu jante in 3dmax)
|
8 Attachment(s)
Multam domnu` laur.
Si acum, cateva poze de toata jena (ca si claritate) cu masina mea prin ultimele stagii. As fi facut poze mai frumoase,dar, ca de obicei, gpl nu si a incarcat bateria. |
bine maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....excelent....asa m`i s`a ridicat paru pe mine asta seara cand am vazut ca se aprind angel eyes`urile...multumiri lui Iulica ca s-a miscat repede
|
muscle car forza vw
|
Acuma urmeaza vopsitu`.... si dup aia strada:)
Multumiri lu` juma` de cuvant vrei sa zici. Citez: "Ve` pun` chei` de rot` bin` ca poa` im` mai treb`". A se citi foarte repede, sa va faceti o idee ... |
1 Attachment(s)
uite ma cum ar da, o comand ? zi repede ca se suceste omu`
|
Baga mare, da spune i sa plateasca el transportu, daca vrea asa bine, daca nu , ghinionu` lui.
|
pe ce adresa ? tot pe aia de data trecuta ? preferi curier sau posta ?
|
Da daca vrei sa-ti pui pleoapa d-aia de ce nu o unesti cu capota sa iasa un bad boy look?
Semnale si proiectoare clare nu ii pui? |
Daca te ai uita mai atent, ai observa ca e vorba de prelungire de capota.
|
e mai naspa daca o uneste cu tot cu capota, la posibile accidente, prelungirea da in faruri si le sparge..cu asta de plastic mai ai putin noroc sa se sparga fara sa sparga farurile...la fel si in cazul in care se pune cineva pe capota sau daca dai cu capota mai tare...
@lupalb: la badboy se referea si aaronnel |
Pai asta vrei sa-i faci, bad boy look? Eu am crezut ca vrei sa vina separat de capota, nu dintr-o bucata.
|
Quote:
|
aaronnel....lupalb vrea plasticul ala..badboy....mai exact asta
|
e urat fra:) nici capota nu o sa ma poti deschide:) numai dak ii face o sarma prin grila sa traga de ea, mai bine faci capota la faruri asa si e mai frumos
|
mai bine iti cumperi pleoape separate doar pt faruri..da`l incolo de badboy ...
|
Shadows Vs Midnight racers 5 - 0
Ford Fiesta 1.8 16V 103CP Vs Suzuki swift 1.3 16V 103CP |
Cred ca treaba asta trebuie postata la sectiunea cluburilor....citeste ce rasp ti-am dat!
|
Quote:
|
forta Pee.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: New Racing Team: Shadows
5 Attachment(s)
M-am apucat de farurile lui Emil. Sunt 50% finished, maine le voi termina.
O sa mai vina niste led-uri bine plasate, pt niste efecte spectaculoase. Lupa o sa vina pe pozitii aprinsa rosu exact cum vedeti in poza. Si in partea de jos o prizma alba. |
Re: New Racing Team: Shadows
ceva emisie asta seara?
@Diablo - cat imi iei sa le faci si pe ale mele ?:( |
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning