![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
mama e bestiala ... pfffiuuuu :)) superba :D
|
Quote:
|
si varamiu are una mai mijto, da nu ii da voie maicasa sa iasa cu ea din garaj. se joaca cu ea doar in casa. E la fel la fel ca asta, da un pic mai mijto :D
|
eu n`am vazut`o...
|
Quote:
e bestiala !!! |
Quote:
skyppy...tu esti si mai "sherif" |
vizal taci drq u ai vazut 40`u ala nou si zici k ai vazut supra :)) esti cauboi :))
|
nepoate...ai reusit sa faci ceva puternic...sau tot cu SDI te lauzi:-P
|
Patru benzi de circulatie in mamaia :arrow: intre Aqua Magic si Cazino.
|
Quote:
|
da o initiativa buna... dar faceai o ora cand era liber , seara in weekend faceai mullllllte ore... oricum o banda in plus nu va insemna mult... in loc sa facem o ora o sa facem 50min :lol:
|
Ar fi trebuit trecerile de pietoni revizuite in perimetrul asta, ca din cauza lor se faceau in mare parte blocajele, varianta posibila si buna ar fi fost semaforizate sau trecere pe pasarela pietonala suspendata. Acum.. prinde bine si banda asta in plus :D vorba cuiva de mai sus facem doar 50 de minute :lol:
|
pasarele pentru pietoni ? in ce tara va credeti ? ... deabia au facut pe DN1 si vreti sa faca si la noi unde teoretic o sa fie utile 3 luni pe an ... ? si nu credeti ca pasarelele ar fi prea ieftine ? pai ce decizia de a largi bulevardul a fost luata de pomana ? sa nu vanda si X niste asfalt ?
|
Corect AEV, am vazut astazi ca au adus si niste piatra in santurile de la 102, luna urmatoare cu siguranta vor incepe treaba. :lol: Sau mai asteapta vreo ploaie :-?
|
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/107827-1-2009-402-constanta/page-11.html pentru cine nu a aflat ... cursa de 1 mai .. sau ma rog 2 mai :D la cta se va face pe varianta ;) intre bd tomis(vaporas) si campus.
|
Quote:
|
Frumos burnout asta seara in parcare la gravity, mai ales vazut de pe terasa de la City era un fum imens. :D :lol:
|
care l-a "tras"?:D
|
un fanatik ... Myg'u
|
s`a hotarat al nostru sa-si ia caucioace ?
|
are o stiva de cauciucuri in garaj nui problema de astea , pana la urma arde banii lui nu ai mei
|
Quote:
Cat despre burn, foarte tare frate :!: |
Quote:
|
Quote:
si maicamea numi tine contu la bani |
de azi Tomis sens unic :) sa vedem ce iese.
|
sute de tomisari sufera ... tot ce aveau mai bun s`a naruit intr`o clipa :lol::lol:
|
pai azi pe tomis se mergea in ambele sensuri.
|
de maine se baga sensul unic
|
http://www.**************/stiri/video...-v8-19026.html interesant dar mai are pana devine la fel de spectaculos ca cel cu subaru.....oricum merita vizionat. E N J O I
|
Prima zi de sens unic pe Tomis maine vin primele schimbari, se schimba metoda de a parca si se va circula pe 3 benzi. :)
|
e un inceput..vom vedea mai departe..ce va fi..
|
azi m-am dat si eu pe tomis .. e cam kinky .. ce distractie os a fie la sala .. wooo abea astept ... aaa daac se va face parcarea in spic ... se va merge pe doua benzi deci au facut ***u praf .. am inteles ca se va reveni la parcarea in paralel cu bordura si se va merge pe 3 benzi ...
oricum azi erau ceva besmetici care se uitau dupa avioane :)) |
Quote:
|
ba multe s-au mai intamplat de cand am ramas eu fara permis ... accidente ... sensuri unice... nebunii ... lasa ca mai am 7 zile si gata ... parca au trecut 3 ani nu 3 luni :|
|
Nu-mi place traficul pe Tomis/Mircea de cand cu sensurile unice... azi a fost un haos total pe-acolo, multor persoane probabil nu le venea sa creada ce li se intampla :???: eu m-am simtit chiar dubios astazi, printre atatia politisti, cand am intrat in depasire pe Mircea pe aceeasi banda pe care ieri mi-as fi pierdut permisul, probabil (adica pe fostul contrasens) :lol:
Eh, fiind si prima zi, a fost o experienta ciudata pentru multi... Quote:
Cea mai grea e penultima zi, ca in ultima zi tre' sa-ti faci planuri pentru ziua urmatoare cand o sa stai la coada la Politie cateva ore dupa permis :D PS: vezi ca durata suspendarii expira dupa 90 zile, nu dupa 3 luni, asa ca sa nu ai vreo surpriza sa mergi cu o zi mai devreme (ai prins si februarie de 28 zile). |
Am fost in ianuarie pe 18 , cand trebuia sa mi-l iau pe "vorba" cuiva, si s-a uitat respectivul in sistem si mi-a spus sa vin pe pe 18 martie. Planurile deja sunt facute. Se lasa cu total makeover, plecat la munte, etc. :D
Edit : Permisul mi l-a luat pe 2 Decembrie, si dovada a expirat pe 17 Decembrie. |
Interesant sensul unic de pe tomis :) Pacat ca mai sunt besmetici care vin din sens opus. Aseara a iesit unu de la sala si a facut dreapta, fara nici un stres ... m`am speriat cand l`am vazut ca vine spre mine :D :D flashuri, nimic ... n`avea nici o treaba baiatu` :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu am facut aseara drepta pe Tomis spre sala, venind de pe Ferdinand...si nu intelegeam de ce se uita lumea aiurea....:))...puterea obisnuintei...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning