![]() |
Re: Chat
Quote:
Pe de alta parte..nu-mi place samanta, nu stau in parcari..si nu pot sa dau basu blana(cunoscatorii stiu de ce) La tine performanta conteaza? f bine..bafta..cand o sa ai rezultate..cum am eu in tuning..vorbim, iar nu ne vom intalnii pe strazi..pt ca eu m-am maturizat..nu mai fac ilegale.. joi seara si alte prostii de genu..iar fiesta`ul tau..nu ma impresioneaza cu nimik..nici mecanic..nici estetic..chiar e o masina jalnica..pur si simplu..asta-i adevaru..si acum..hai sa ne uitam in oglinda..si sa zicem "cine pe cine minte?" |
Nu stiu cati ar da "fiesta aia jalnica" pe punto ala devastat. Macar la fiesta nu se umfla aripile fata cand deschizi usa. :lol:
Lasa'ti omu sa isi spuna parerea ca de aia e forum. Sau nu? :???: |
mad man ovi..tu cine esti ?ti-ai pune bicicleta la bataie ca nu se umfla aripile cand RIDIC usa ?
|
E plin de "fani" si "cunoscatori" :blahblah:
Angajati-va critici la gazeta, altfel va pierdeti timpul aiurea. bubu keep it up ;) |
Nu are importanta cine is, sunt un nimeni pt. ca tata nu poate sa'mi dea 15.000 eur sa'i f_t intr'un punto. Si nici nu am prieteni care sa'mi dea cupe. :sad:
Cat despre bicicleta nu ma risc pt. ca am mare nevoie de ea prin oras. Daca tii neaparat dam o liniuta si daca pierzi pui un film cu balamalale alea smechere pe yt. :lol: |
man..recunosc..tata mi-a dat bani ..sa-mi iau masina..a fost cadou..masina stock..cum era ..modificarile..le-am facut din banii mei.. iar despre prieteni care dau cupe...pot sa zic atunci ca toata tzara mi prietena..ca am luat din toata tzara cupe..nu doar din cj ;) si..sunt destule filmulete cu balamalele..pe youtube..cauta lambo doors LSD..sunt rare pe punto ce-i drept..ca nu sunt universale..au venit special pt fiat punto..in loc la cele originale..nu stiu dc zici ca se umfla aripile..poate ai mancat stricat sau ai visat urat..cine stie..asa ca..abtzine-te de la comentarii..daca esti pe langa problema..si traiesti pe viata altora ;)
|
ai de viata mea, manele
|
care imi recomanda un om serios la un service care se baga sa-mi verifice o masina(vw passat '94) la partea tehnica si electrica ?
|
cautal pe David la AUTODIAS pe calea turzii. ii foarte serios..zii ca esti din partea lui suciu.
|
vreau sa schimb uleiul.filtrul de motorina.filtrui de ulei..ziceti-mi un loc unde as putea sa fac toate astea,sa fie pret rezonabil si treaba buna
|
acolo langa stadion dupa parerea mea se face treaba buna cu schimbatul filtrelor, pretu am uitat cat a fost
|
acolo langa stadion schimb si eu de vreo 3 ani, uleiul, si sunt multumit, iar daca produsele sunt luate de la ei, schimbul e gratis.
|
Stie careva ceva loc calumea de munca pt un student in anu 3 la AR? :) De preferinta in domeniu, da mere si altceva.
|
Bulldog...si pt anul 2 daca ar fi ok:))...
|
Wrong post
|
pentru schimburi ulei si filtre recomand acolo vis-a-vi de sala sporturilor sau stadion.
|
URGENT ! Cine are nevoie de un bilet de avion, Cluj-Bucuresti, in seara asta, plecare la 19.45, poate sa sune la 0722487172.
|
:))))))) naspa
|
puteti sa veniti pe posturile de voluntari - ridicari rezervoare si tinut piesele pana sunt montate la masina mea :P
|
... bani n-am sa va dau si voua:P
|
haha ... bine ms, asa imi gaseam demult de locru. Auzi ca moca:D
|
cine stie cine pune folie imitatie carbon pe capota?
|
Stie cineva in ce seara vin Parazitii la October fest?
|
Ce duma buna!
http://www.gandul.info/news/guvernul...legala-4966645 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Re: Ce duma buna!
Quote:
|
In tara asta TOTUL este posibil! Niciodata sa nu zici niciodata.
|
Care stie pe unde se regleaza carburatoare bine in Cluj? Am auzit ca ar fi un domn langa broasca verde pe undeva, acolo langa real, da nu stiu nimic exact.
|
Re: Ce duma buna!
Quote:
Cea mai mare aberatie care o poate ragai statul roman. Citind derapajul ala de cuvinte, ma gandeam, daca o firma de inchirieri auto are 5 masini si le inchiriaza la 5 vitezomani care toti depasesc cu 50 kmh limita de viteza, inseamna ca firma ramane fara masini si da faliment? Imi si imaginez politistul stand pe marginea drumul cu un borcan indreptat spre masinile mai tari, oprind pe cine ii se pare mai gros la buzunar, si foarte direct ii zice: 1000 euro acum sau dai masina statului....toti trebuie sa traim. Si daca va plictisiti: http://www.catavencu.ro/noi_amanunte...iei-10306.html http://www.hotnews.ro/stiri-esential...-germaniei.htm |
http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...91006-01314568 =)))))) cica vitezomani:))...
|
https://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc - priceless
|
este cineva in cluj care face garnituri ?
|
pf uifalean 0264 354850 sau gasket 2000 pe muncii
|
acum live dyno race pe on-board
|
|
film ca naiba
|
Quote:
|
Caut 4 jante de tabla pe 16" pt BMW (fara anvelope), eventual cu capace. Are careva de vanzare?
|
Quote:
sper sa nu ma calce =)) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning