![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
ce nebuni frate...in seara asta un opel astra alb mergea ca nebunu pe centru......wow ce tare...
|
eu iar trebuie sa vin cu critici, da' n-am ce face :)
MarianBC96VIC, te rog eu mult, nu posta de 2 ori la rand daca iti amintesti ceva, acum poti sa-ti editezi propriile posturi (cu totii putem, nu doar tu) pe termen nelimitat, nu mai e termenul ala de 5 minute, deci daca iti aduci aminte ceva, da-i modificare in loc sa faci dublu post multumesc :) |
lasa ca se aduna posturile....sa fie acolo...
|
Quote:
|
nu iti cere scuze, doar iti povesteam ce s-a mai schimbat :)
|
mare imparat aleks...promitem ca o sa scriem romaneste si o singura data...
|
auzi nenea, ai boala pe mine? :lol:
|
da....vreau sa am si eu multe posturi si sa ma asculte lumea.....o tu mare seff.....
|
bai lasa-ma in pace cu prostiile tale :lol:
|
danuuu ai skoda octavia 2 ? ai cumva o poza? cred ca te_am vazut prin oras...
|
n-are, si-ar dori si el "ca copii" o jucarie
|
Quote:
:)) |
da oare incape danuu in ocavia 2?
la 1.67 cu 70 de kile?? |
cu cate kile? ia recalculeaza, ca da cu virgula :lol:
|
incape si aju si zeus si eu si inca vreo 3 ca tine cristi.....
|
da da...incap 4 de talia ta danule, 4 ca zeus, 3 ca tibi si vreo 12 de talia lu' cristi :D
|
|
Ma pym-pule da ce te face sa crezi ca eu is mai mare ca zeus
|
sau eu cat zeu..................diferentza de 20 kg...
|
Quote:
|
parerea mea ca ar trebui facut un post "aju vs zeus"
|
:)))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
P.S. in afara de Nicolae "LABISH" |
Grasule lumea lumea stie cine esti asa ca calmeazate oricum dai cu minus de fiecare data.
Si orice vorba spusa de tine e mai inflorita decat ar zice-o altul. |
Quote:
|
da dece?
vrei sa mio furi sau sa o vandalizezi :) vezi ca am casco si iar fraudez asgurarile cand o repar |
da tu iti iei rs cu remorca danuuule???
|
Quote:
apropo... Cristy_mat ai trecut azi dimineata pe podul de la narcisa pe la 10...? SEAT LEON CRS...aveai ochelari...de soare:-) ma gandeam ca esti tu... |
ok man dar tu cine esti, tu ce conduci ?
de tot pui intrebari din astea. Aju vine de la o masina care am avuto acum vreo 3-4 ani |
.............?:shock:
|
dupa cum se vede ajule, doryn e un spion si conduce ce a aratat pytyk mai sus:lol::lol::lol:
vezi ca are DOR la numar daca vrei sal vezi prin oras p.s. nu eram eu ala doryne, eu nu port ochelari de soare, azi dim la 10 eram sa-mi foliez capota, si mai este un leon cu CRS la nr, ce hal de spion esti??? |
dor dor dar pe ce ii pus doru ala!!!
|
pe bicicleta din poza de mai sus pusa de pytyk ajule:))))
|
ce motor are????
|
“Urmeaza sa fie instalate astfel de aparate in Sascut, Saucesti, Filipesti si Racaciuni si pe principalele strazi din municipiu unde se mai fac intreceri cu masinile. Aceasta metoda este si o atentionare pentru a fi respectate regulile de circulatie. Vom avea in continuare echipaje de politie”
puii mei... jale cu camerele lor cu tot... |
facem o poza la traficul linijtit si o lipim pe dispizitivul camerei!! noi ne intrecem,traficul e linijtit!!!
|
Quote:
era sa zic de marmota care invelea ciocolata dar vad ca au dat-o afara ,ca au realizat alt model de ambalaj :)))))) |
mai magarule chiar te las eu cat te las dar nu intinde coarda marlanusule.... ce dreq chiar vrei sa vezi posturi de la X persoane care de rusinea ta nu posteaza nimic, chiar mai vrei sa rada o data tot forumul.... cand reamintesc cate minciuni zici care de care mai sfruntate :
1. mai stii cand ai mers cu un golf cu 300 ? 2. porsche Cayenne cu x fente ... 3. ce faceai tu cu tirul prin italia nu faceau multi.... 4. cu camioanele cand mergeai tu cu 160 .... noi ne inmcaltam... corect 5. la 40 la ora sa iesi pe geam sa te uiti daca ai capacul la benzina si sa mergi pe 3 roti ? 6. cate masini sport ti-ai cumparat tu mai gunoiule : clio RS - la asta ne-ai adus factura.... , bertone vreo 2 bucati ( una germ portocalie o si rezervasesi ), megane RS ... nu ti-a placut ceva la el si nu ai mai luat , GTi nu mai zic - si acum dupa ce isi ia taftu L200 -= care oricum te-ai laudata la tot bacaul ca iti iei - de vreo 2 luni - mai pui si statusuri la mess citez : " animalul de prada a venit. Si bineinteles am plecat la munte... " :))) mai amaratule , esti patetic. Si multe altele, care bineinteles nu mi le aduc aminte acum ( dar daca insisti si zici ca nu, voi posta tot ce imi reamintesc - una cate una ) - cu ajutorul carora ti-ai construit renule de MINCINOSU' si rade chiar si Jandarm bosketarul de tine. Rasule care esti : una e sa stii sa vinzi , sa cosmetizezi , sa o dai comercial si alta este sa fii un ratat , un mincinos cronic - care a patit ca ionica cu lupul - mai zici si tu un adevar din cand in cand si nici ala nu il mai crede lumea, care traieste din vietile altora. Te' dreq da ras ce esti si nu mai folosi cu mine apelativul gras - ca pe tine , umflatule nu te primeste nici la operatie de liposuctie - ca le trebe vidanja la aia . In incheiere un sfat - veziti de viata ta mizera - de cotetul tau de taraitoare si retyrage-te intr-un barlg , sau ceva ... caci daca mai continui asa nici Ciobanu , unicul tau tovaras nu te mai suporta - ca si asa iti da palme si te ia la mijto de cate ori poate si el . Noroc ca te mai foloseste la ceva rasule. Hai acum dupa ce ai citit totul , da un pum in masa de draci , rupe frigiderul in doua ... si apoi apuca-te de plans si gandete-te la ce viata mizera si de kct ai. P.S. daca mai aud vreodata de la baietii mei prin parcare ca dupa ce plec io incepi sa comentezi de mine sau de masina am sa iti invinetesc suncile pateticule. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning