Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/99944-taxa-auto-masinile-rulate.html)

GTXR 12-02-09 19:02

Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate

http://stirileprotv.ro/stiri/economi...de-calcul.html

Spark 12-02-09 19:08

eu tot nu inteleg care sunt conditiile alea care le vor si e foarte dubios "in anumite conditii vor plati taxa din vara"
ca sa dovedesti ca ai avut masina in tara inainte de 15 decembrie.

luckas 12-02-09 19:29

:DE DOUA LUNI AU AVUT NEVOIE TALIBANII ASTIA CA SA IEFTINEASCA TAXA ASTA PUTIN DE TOT. PRACTIC VA FI LA FEL DAR FFF PUTIN MAI MICA. DE CE AR FI ENIUNEA EUROPEANA DE ACORD CU ACEASTA NOUA VARIANTA ,CARE PRACTIC E LA FEL? ACEEASI DISCRIMINARE,ACEEASI ABERATIE... SE MOR DACA AI MAI INTELEG PE ASTIA. SI PESTE SASE LUNI NE VIRA ALTA TAXA DE MEDIU PE GIT. CITE EPISOADE ARE TELENOVELA ASTA?????:bat::bat::bat::bat::bat::bat:

akileon 12-02-09 19:31

tare imi e ca doar unu din zece va trece din acele conditii , probabil o sa fie de umblat dupa acte , sa faci dovada ca ai vrut sa o inmatriculezi dar nu ai avut timp , bla bla

DolusD 12-02-09 19:50

Quote:

Originally Posted by akileon (Post 2061748)
tare imi e ca doar unu din zece va trece din acele conditii , probabil o sa fie de umblat dupa acte , sa faci dovada ca ai vrut sa o inmatriculezi dar nu ai avut timp , bla bla

o sa se dovedeasca cu contractu de vanzare-cumparare (Desi nu cred ... ) ,cu numerele rosii (Sa fi luat numere provizorii inainte de 15 decembrie ) sau numere de tzoll !
Cu altceva nu au cu ce ! Nu cred ca o sa puna cu RAR-ul ! Eu de ex am avut programare la rar exact pe 15 decembrie !

The_Mask 12-02-09 19:51

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2061443)
Daca-i dat de producator euro 4, tot nu platesti nimic, pentru ca legea spune ca masinile euro 4 nu platesc taxa daca n-au fost inmatriculate in romania si in uniunea europeana. Presupunand ca are pana in 2 litri, ceea ce-i totusi, greu de crezut:)

Are 3.7 litri....

D o n n 12-02-09 20:03

pe ce site e aia in direct cu bocu sau cine e?

SERJAN 12-02-09 20:05

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2061846)
pe ce site e aia in direct cu bocu sau cine e?

http://stirileprotv.ro/exclusiv/excl...videochat.html
dar la mine nu merge... e prea incarcat

D o n n 12-02-09 20:28

lol...pe scurt....maxim 3 ani masinile noneuro nu mai au voie sa circule,iar intr`un an se va bagat taxa de poluare pe cat poluezi......citez : '"non`euro va trebuie sa dispara ! "

denver 12-02-09 20:33

nu suport sa-i ascult balivernele... m-am umplut de nervi mai bine nu ma mai uitam... o iau razna... minte , nu raspunde la intrebari , se eschiveaza , cand a fost intrebat de ce pentru triplarea taxei in 2 zile era gata tot si pentru scadere se falfaie de atata timp , s-a eschivat si pana la urma nu a raspuns...

The_Mask 12-02-09 20:33

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2061938)
lol...pe scurt....maxim 3 ani masinile noneuro nu mai au voie sa circule,iar intr`un an se va bagat taxa de poluare pe cat poluezi......citez : '"non`euro va trebuie sa dispara ! "

Merge extrem de greu, cei care vor demonstra cu acte ( declaratia vamala de import, numere provizorii, programare la rar, etc ) ca au introdus masina in tara pana 15 decembrie vor plati taxa netriplata conform ord. 15. Cei ce au adus masini dupa 15 decembrie vor plati noua taxa care va fi mai mica decat cea triplata, iar din septembrie 2009 se va plati cat poluezi.

johhny 12-02-09 20:52

Cam de la toate intrebarile a zis ca se va vedea, pai se va vedea, dar cine stie cand.. Cel putin a fost sigur cand s-a pus intrebarea daca cei care au platit de 3 ori taxa vor primi banii inapoi.. Un NU clar a spus.

GTXR 12-02-09 21:03

Ce redus si asta doamne nu mai pot de ras, pot sa am o masina de 1000 km euro 4 obosita ca am facut liniute cu ea .................=))))))))))))))))))))))))
Oricum foarte ironic si ministru asta ,cica daca nu-ti convine sa stai pana in toamna platesto tripla fmm sa mori intoxicat cu dioxid de carbon si tu si Taliceanu

denver 12-02-09 21:10

ce jeg de om la unele intrebari nici nu a raspuns sub nicio forma , s-a eschivat total... da da , sunt de acord , asa tre sa facem , nu avem aparatura , nu nu va dam banii de taxa inapoi ca nu avem bani de benzina la suvuri , cred ca mi-a pleznit o vena... nu mai sunt in stare de nimic dupa ce l-am ascultat.... only in romania... mi-e greu sa plec de aici dar cred ca migrez spre italia sau america... cu tot cu familia , ii iau pe toti in portbagaj intr-o masina neinmatriculata... m-a luat o durere de cap , ma duc repede sa-mi iau pastile pana nu baga taxa si pe paracetamol

SERJAN 12-02-09 21:12

mda... ne-a cam lamurit domnuuu'. raspunsurile le stiam de dinainte sa raspunda. simpatik fok domnisoara...

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning