![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
1 Attachment(s)
A făcut buba ursache mă jhonny ?Plus o mică sesizare,am fost azi la bunici prin dristor şi am dat peste anume member inferno...or not?
|
daca nu ma insel este fosta masina a lui catlin (BYE)-fost membru inferno
|
Quote:
|
Quote:
o mica problema la instalatia electrica nu e problema se rezolva zilele astea:D |
are dreptate johnny.Este masina lui Catalin :) sau fosta masina a lui catalin BYE
|
fosta.....baiatu cu loganu devine fff nesimtit...de 2 ori l-am rugat frumos sa il dea jos....dar vad ca nesimtirea e mare de tot....
|
Am văzut ca "i" şi "rt" de la motorsport sunt scoase,poate aşa i-o fi plăcut omului :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa schimbam subiectul...astea nu sunt lucruri care, spun eu, sunt de discutat pe un forum public.
acum referitor la deplasarea de la cluj, avand in vedere ca am ramas singur pe partea de foto tin sa va spun ca mi-ar face placere sa vin DAR nu stau absolut deloc bine cu partea financiara..asa ca nu stiu exact cum vom proceda dar nu se pune in discutie sa dau aparatul altcuiva deoarece nu cred ca poate raspunde cineva cu adevarat pentru in el in cazul in care s-ar intampla ceva neplacut, asadar, ca si concluzie, in cazul in care se poate rezolva cumva, vin cu cea mai mare placere. |
vb cu cristy si vezi daca ai cum sa o rezolvi cu el...io maine imi rezolv...serezolva oricum...io ti-am zis optiunea mea...te inteleg
|
8 Attachment(s)
cateva poze de la intalnirea Team Del Sol Romania de azi 28 iunie 2009
|
Vtec gen dunga :)) + stefan protagonistii
|
asa bai little STRIPE....a fost smecherie azi frate....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning