![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
ma mir cum de nu au inceput iarasi cu vorbe gen martorii sustin ca era vorba despre o cursa intre 2 bolizi bla bla bla si etc :)))))))
|
baaaaaaaaaa .... bautura asta nu e buna deloc la volan .... reveniti`va ... daca va duceti in club si sunteti cu masina ... si beti ceva .. lasati`o dreaq p`acolo si a doua zii puteti sa o luati ... ca nu e bai ... si ce ... daca te sui baut la volan inseamna ca esti " SMECHER " sau ca esti " COOL " ... sau cum se mai zice ... esti pe dreaq si ... mai poate sa mai aiba si urmari tragice ..
REVENITI`VAAAAAAAAAAAAA |
Quote:
|
e vb de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala grava asa ca politia s-a autosesizat deja si incepe procesul cu toata groapa lor de bani
unii care mergeau pe blat cu trenul si pe tramvaie se coteau de control ,acum si-au luat o masina mai klumea si se cred buricul pamantului.lasa-l pe baiatul cu R 8 sa intre pe trecereade pietoni in tine ca sa iti faci ceva bani de o excursie ...la bulgari :P:P |
12 Attachment(s)
poze de pe la accidente .. un logan facut sandwich la cet .. papucu din mamaia ... mondeo ... + poze cu 107-le de pe tomis ;)
|
Acum pe seara am vazut si un taxiu kalos in mamaia, se infipse intr-un stalp.
|
lasa man ,poate se mai raresc ca si asa sunt o gramada pe "blat" iar treaba nu e asa de stralucita:) numai zmei pe taxiuri,feriti-va ca nu ai nici o raspundere ptr ceea ce fac
|
Ai dreptate si tu, mai sunt si pe blat da ce sa-i faci tre sa castige un ban si aia, eu oricum ma feresc de ei, mai ales acuma vara - fomitze :D
|
nu imi place poza ca m`ai prins din spate:))) supernova nu ai pozato?? ca era mai sifonata
|
3 Attachment(s)
sper sa mearga acuma
|
6 Attachment(s)
Dacia GDC ...VS Audi Q7 :???: :???:
la audi nu am apucat sa fac poze .... oricum nu avea nici pe dreaq.... accidentu a fost pe 18 iunie undeva in km 4,5 -> |
am uitat sa mentionez o chestie ...nu eu am fost la volan ... a fost fratimiu ala mare ..
|
nasol mah grigo...lasa ca o sa o reparati voi....
|
Quote:
bine ca n`a fost mai rau ..si n`a patit nimik shoferu` ... gandeste`te ca se putea si mai rau ;) |
Quote:
la motor a fost decat paletu si radiatoru de schimbat |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning