![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Quote:
|
buna seara ia ziceti va invit pe la la 9 asa la ARTEMIS , fac cinste cu suc, alcool ptr mine:) va strangeti? daka puteti normal:) daka nu si mai bine
|
haha...vrei sa te lauzi ca e ziua ta maine :D
ma inscriu la o apa plata daca ne strangem :D |
nu sa ma luad sa fac cinste la colegii
mei |
Felicitari SSK sa`l porti sanatos si ca si pana acuma tine aproape, ti`ai castigat parasolarul, cu toate ca ai fost respins cu multe luni in urma ai dovedit ca ai un caracter deosebit si ai tinut aproape, nu ma asteptam sincer si ma bucur ca m`am inselat. Ai fost cu noi la mai multe evenimente decat multi dintre racerii de pe aici si fosti membri de cluburi :)) asa ca felicitari, chiar meriti.
Am observat ca te cam intinzi la cerculete drifturi toate alea. Pune mana pe o benzinara, un 2.5, 2.8 sau ceva mai smecher si pune`te pe treaba, cucu abia asteapta :)) Daca e ziua lu domn inginer mecanic MR la multi ani daca nu, asta e, La Multi Ani oricum :) |
chiar este si va multumesc si ma bucur ptr adunarea de aseara:)
Kalu ti-am zis sa intrerupi putin canteru ala sa vi si u da nu ca stai sa te joci:D |
la multi ani radu :hug: sa fi sanatos, sa ai parte de ce-ti dorest bla bla etc... si sa vina ursu ala 316 mai repede :D
cand dai de baut :drunk: ? |
multumesc domnu`presedinte,si apropo de ``benzinar``,chiar vorbeam cu Sorin aseara de un urs...m-a incanta,dar deocamdata am planuri cu e46 asta,vom vedea ce va urma.La Multi Ani Raduleee!!
|
Quote:
|
Azi e randul lui alex sa dea de baut :)
|
Citez pe DOG`u:
Membrii noi intrati in club si cu aceasta ocazie le urez BUN VENIT in mijlocul nostru: 1. FELIX posesorul unui superb Chevrolet Camaro 2. Tutuianu Marin alias. TUTU posesorul unui BMW E36 3. CRISTI posesorul unui superb AUDI RS6 4. IEPURE posesorul unui superb VW GOLF 4 expo-tuning |
Şi poze, să vadă şi ochiu' nostru? :roll:
|
16 Attachment(s)
mi-am permis sa postez pozele pe topicul de la MR vl, tinand cont ca nenea cosmin este "MR-ist":) sunt doar cateva poze facute cu aparatul de 2 lei, pardon,PROFESIONAL al lui Cosmin. Restul pozelor (clare si probabil putin modificate) urmeaza a aparea pe http://www.axdesignvl.blogspot.com . Tin sa le multumesc baietilor de la AXdesign, nu doar pt poze si timpul acordat, ci si pt buna dispozitie de astazi. locatia a fost una "de vis" pt fotografi, pacat ca ne-a prins noaptea. oricum cu ocazia asta tin sa anunt cat de curand o "adunare generala" pt a merge acolo si a face toti niste poze senzatie!
|
s3x, cati ani are tipa cu pantaloni scurti de blugi si cum o cheama ca mi pare cunoscuta rau :D
p0rn0 p0z3l3 m3n :> |
sincer Tibi prindemai cu ele in pat. si sa te huiduiec ca nu e loc si ptr u
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning