Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

mirciu 21-03-07 19:56

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

may baieti si pana la urma ce va tot freaca p voi ce are micutzu p masina ? v ati spus punctu de vedere , chiar mai mult...dar gata fratilor.....daca ochii i se incanta cand vede stickerele alea...ce ala necuratu va tot rahatiti p voi ? gusturile nu se discuta........si din acest moment va rog sa terminam cu discutia asta......va multumesc anticipat

vladdaman 21-03-07 20:09

mirciu eu cam vad ca tu nu ai ce face si incerci sa agiti spiritele pe aici, chiar nu are rost nimeni nu e interesat de masina aia si nici de tine asa ca pls termina as aprecia daca urmatorul tau post va fi "ok terminam ca nu are rost" te rog nu de alta dar cand vad posturile in contradictoriu nu prea pot sa tac chit ca raspund unor aberatii carora le-am mai raspuns de 3-4ori

aDytZa_1989 21-03-07 20:14

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 810633)
mirciu eu cam vad ca tu nu ai ce face si incerci sa agiti spiritele pe aici, chiar nu are rost nimeni nu e interesat de masina aia si nici de tine asa ca pls termina as aprecia daca urmatorul tau post va fi "ok terminam ca nu are rost" te rog nu de alta dar cand vad posturile in contradictoriu nu prea pot sa tac chit ca raspund unor aberatii carora le-am mai raspuns de 3-4ori

gata ma!!! stii cum se spune " desteptu cedeaza primu" arata ca esti tu ala cu mai multa minte si nu mai pune paie pe foc, ca nu faci alceva decat sa continui aceasta discutie fara rost. nu avem nici o treaba cu tine nu inteleg de ce ai avea tu treaba cu noi.
hai sa aplanam odata acest "conflict". ca nu isi are rostu

Rog toti membrii Din Bucuresti sa nu mai dea atentie posturilor acestui individ.
Multumesc Anticipat

mirciu 21-03-07 20:19

arata mi si mie cu ce pun eu paie p foc .......si daca ai mai rsp de 3-4 ori....dc iti racesti gura (obosesti degetele) si mai raspunzi ?

pardon ma certam cu mama si am incurcat........cu ce incing spiritele ? hay ca am chef de taclale :)))
============================
nu mai scrie o idee in 2 posturi te rog-aleks

59AFA 21-03-07 20:48

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 810511)
merci...low ridah
59afa daca ai degand sa te iei de ceva din ceea ce zic te rog incearca sa o faci cu cat mai putin penibil posibil...cat despre aspirat vs turbo...poate un motor aspirat de 6000 lasa in urma un motor turbo de 2000 care a fost bine exploatat
faci o comparatie foarte aiurea si parerea mea e ca vorbesti din carti dar in fine

nu ma iau de nimeni...nu sunt certaretz din fire...
voiam sa zic tuning inseamna ceea ce faci pe masina pt a-i mari performantele, dar m am exprimat gresit...in fine.
da , ai si tu dreptate cu motoarele , dar e vorba si de banii care ii investesti intr'un motor de 2000 turbo k sa il faci competitiv la standarde inalte.uite-te la sebastian cati bani a bagat in subaru...in fine si asta
scuze daca ti se pare ca am un limbaj mai agresiv , asta e stilul meu .... nmk personal :lol:
cat despre masina lu micutzu nu mai zic nimic decat ca trage foarte tare pt un logan 1.6 si k a dat fum la multe masini cu pretentii mai mari decat logan 1.6.pe langa astas mai are niste asi in maneca domnu' catalin de care inca nu face abuz :-P

cioky 21-03-07 21:52

sal all... am revenit si eu dupa o mica pauza...
vad k e agitatie pe aici :)
deja cand vad atatea nebunii pe aici nici nu ma mai chinui sa mai citesc...
asa k stati mah potoliti...

AFA ce faci mane... nu te-am mai vazut demult... cand ne int si noi? sa mai stam vb asa k " pe vremuri" ;)

59AFA 21-03-07 22:56

Quote:

Originally Posted by cioky (Post 810938)
sal all... am revenit si eu dupa o mica pauza...
vad k e agitatie pe aici :)
deja cand vad atatea nebunii pe aici nici nu ma mai chinui sa mai citesc...
asa k stati mah potoliti...

AFA ce faci mane... nu te-am mai vazut demult... cand ne int si noi? sa mai stam vb asa k " pe vremuri" ;)

pai sa stii k si mie imi e dor de tine :oops:
cel mai probabil ne vedem vineri sau maine seara , trec eu pe la voi...k si asa tre' sa dea kiros de beut k doar e sofer profesionist :lol:

mirciu 22-03-07 17:55

may baieti n vedem si noi vineri seara ?

B$&CVJ 22-03-07 19:30

unde si cand ne vedem vineri seara ca vin si eu sigur?

mirciu 22-03-07 19:58

polivalenta ? sa reluam vechile obiceiuri ?

cioky 22-03-07 20:56

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 812451)
polivalenta ? sa reluam vechile obiceiuri ?

ce-ai patit mah? nici vorba... poate cand ne mai inmultim si noi poate atunci
dar acum in nici un caz

aleks 23-03-07 14:11

am impresia ca vechile meciuri din club in filiala bucuresti au iesit tocmai in urma discutiilor iscate de intalniri...

cioky 23-03-07 17:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 813854)
am impresia ca vechile meciuri din club in filiala bucuresti au iesit tocmai in urma discutiilor iscate de intalniri...

? ce vrei sa zici cu asta :)
k sincer nu prea inteleg

mirciu 23-03-07 17:58

nici eu nu inteleg

SV-05-YBG 24-03-07 10:11

Pana una alta asa cum am spus si pe ym am nevoie urgent de la cel care a facut sigla votata sa mi-o dea pana luni pe [email protected] sau pe [email protected] la o rezolutie mai mare, de cam 300 dpi pentru a le avea la salon. Tot la salon veti avea la dispozitie statutul clubului si formularele de inscriere.

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning