![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
may baieti si pana la urma ce va tot freaca p voi ce are micutzu p masina ? v ati spus punctu de vedere , chiar mai mult...dar gata fratilor.....daca ochii i se incanta cand vede stickerele alea...ce ala necuratu va tot rahatiti p voi ? gusturile nu se discuta........si din acest moment va rog sa terminam cu discutia asta......va multumesc anticipat
|
mirciu eu cam vad ca tu nu ai ce face si incerci sa agiti spiritele pe aici, chiar nu are rost nimeni nu e interesat de masina aia si nici de tine asa ca pls termina as aprecia daca urmatorul tau post va fi "ok terminam ca nu are rost" te rog nu de alta dar cand vad posturile in contradictoriu nu prea pot sa tac chit ca raspund unor aberatii carora le-am mai raspuns de 3-4ori
|
Quote:
hai sa aplanam odata acest "conflict". ca nu isi are rostu Rog toti membrii Din Bucuresti sa nu mai dea atentie posturilor acestui individ. Multumesc Anticipat |
arata mi si mie cu ce pun eu paie p foc .......si daca ai mai rsp de 3-4 ori....dc iti racesti gura (obosesti degetele) si mai raspunzi ?
pardon ma certam cu mama si am incurcat........cu ce incing spiritele ? hay ca am chef de taclale :))) ============================ nu mai scrie o idee in 2 posturi te rog-aleks |
Quote:
voiam sa zic tuning inseamna ceea ce faci pe masina pt a-i mari performantele, dar m am exprimat gresit...in fine. da , ai si tu dreptate cu motoarele , dar e vorba si de banii care ii investesti intr'un motor de 2000 turbo k sa il faci competitiv la standarde inalte.uite-te la sebastian cati bani a bagat in subaru...in fine si asta scuze daca ti se pare ca am un limbaj mai agresiv , asta e stilul meu .... nmk personal :lol: cat despre masina lu micutzu nu mai zic nimic decat ca trage foarte tare pt un logan 1.6 si k a dat fum la multe masini cu pretentii mai mari decat logan 1.6.pe langa astas mai are niste asi in maneca domnu' catalin de care inca nu face abuz :-P |
sal all... am revenit si eu dupa o mica pauza...
vad k e agitatie pe aici :) deja cand vad atatea nebunii pe aici nici nu ma mai chinui sa mai citesc... asa k stati mah potoliti... AFA ce faci mane... nu te-am mai vazut demult... cand ne int si noi? sa mai stam vb asa k " pe vremuri" ;) |
Quote:
cel mai probabil ne vedem vineri sau maine seara , trec eu pe la voi...k si asa tre' sa dea kiros de beut k doar e sofer profesionist :lol: |
may baieti n vedem si noi vineri seara ?
|
unde si cand ne vedem vineri seara ca vin si eu sigur?
|
polivalenta ? sa reluam vechile obiceiuri ?
|
Quote:
dar acum in nici un caz |
am impresia ca vechile meciuri din club in filiala bucuresti au iesit tocmai in urma discutiilor iscate de intalniri...
|
Quote:
k sincer nu prea inteleg |
nici eu nu inteleg
|
Pana una alta asa cum am spus si pe ym am nevoie urgent de la cel care a facut sigla votata sa mi-o dea pana luni pe [email protected] sau pe [email protected] la o rezolutie mai mare, de cam 300 dpi pentru a le avea la salon. Tot la salon veti avea la dispozitie statutul clubului si formularele de inscriere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning