![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
3 Attachment(s)
Quote:
P.S. my old cars are better :oops: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Azi la showroom la vw-audi! Ma asteptam sa fie mult mai diferit si mai frumos fata de de tt-ul vechi!
|
super ...i robot ....toata ziua :)
|
mie kiar mi se pare mai frumos si mai diferit dekt cel vechi :-?
|
nu ii cu mult mai diferit , dar farurile alea fac toata masina sa arate asa de superb :D
|
Quote:
Quote:
cititi mai bine ce a zis omul ;) sau ma rog..interpretati corect si voi...lol: fain TT-ul, desi poate nu difera mult, e total diferit, nici o componenta a caroseriei cel putin, nu e la fel cu vechea generatie... |
zici ca e Q7 la scara mica(iar mie nu imi place Q7-parca e autobuz de teren)
|
haideti ma..baieti..nik nou??nici o masina....:D :D
|
5 Attachment(s)
stati ca vin eu tare :arrow:
dupa primele 2 poze...am mers spre spate..si knd vad k din curte..iese piranda(era un TOWN CAR dupa 95 in curte) repede m-am facut ca trec mai departe..si dupa 30m...ma uit inapoi..nu mai era, fac cale intoarsa, ma uit in curte, deja au acoperit Town Car-ul cu un covor persan mareee pus la uscat pe masina :oops: :lol: :lol: :lol: si am mai tras 3 snap shot-uri la VAN :twisted: |
tare van-u,pacat ca nu e ingrijita. :D
|
pai cine s-o ingrijeasca dk putrezeste si asta acolo, k si altele de la tigani...care le tin ..pana se fac rosii de rugina...natie de cretinoizi si nespalati :(... cu bani :evil:
|
Asa e Dexter ... m-am informat si io calumea si nu e vb despre veyron ci despre un porshe cayene ...
|
ce van frumoss....si ce paint are daca ar fi pe mana unui pasionat de masini de gen cred ca ar iesi ceva frumos din ea sa fie ingrijita...:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning