![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
merci, da eu sant sigur ca nu crapa, si daca crapa se face la loc ,orice:D
evourile crapa numai cand nu respectii ciclu de incalzire la motor si transmisie( adica pana nu are apa 70 de grade nu-l blanalesti) si recomandarile fabricantului referitor la intervalu de revizie si lubrifianti, in rest daca nu crapa in raliul ciprului sau grecia pe macadam si 50 de grade afara, cam greu pe asfalt la temp de la noi (+ ca AMS a scos aproape 1200cp din blocu de serie si inca nu a crapat, in rest in principiu poti distruge orice daca chiar vrei).daca hranesti tractoru cu ce trebe nu are de ce sa crape ,trust me ideea de baza ii uleiu care ii sfant si filtru de la Ralliart cu neodim (mircea stie de ce a avut bucurii, dupa o revizie la fortuna-ulei din butoi-asa se lucra la noi-adica tu dai un ban si ei ti-se caca in cap). mai avem un pic si e gata service-ul, unde o sa fie servicii si consumabile la alt nivel decat orice se ofera in zona si o sa va pot ajuta cu cea mai mare placere la orice problema ,inclusiv evo |
Reutilati service-ul de la citroen sau e vorba de alt service, oricum baia mare are nevoie de un service calumea cu oameni care stiu ce fac .
|
nu, alt service ,3 boxe ,tot ce inseamna parte mecanica +una dedicata pt diagnoza , electronica, tuning, sevice clima(A/C)....(fara tinichigerie vopsitorie ,da pt asta avem colaboratori)
in principiu tot ce inseamana peugeot, citroen,(Lexia ,Proxia,) vw, audi ,skoda(VagCom 805 si 812) pt care am achizitionat testerele si toata documantatia tehnica si de service.mai tarziu daca o sa fie cerere o sa fie si aparatura de diagnoza dedicata BMW(GT1/SSSV/DCAN) . pt evo deja am discutat pt tester MUT III / SSM II pt evo si subi, cu care se va pute face inclusiv reflash la ECU, urmeaza sa ajunga si ala cam in 2 sapt Hala e gata , mai tre finisata la interior si aduse elevatoarele) |
Quote:
|
alister mcrae a facut un singur "donut" pe stanga, restu pe dreapta, de ce? si acest service sau centru de refacere auto(nu am scris-o din batjocura, ms) unde va fi(sau este?)
|
stie cineva unde si cat m-ar costa o linie pe masina...erau ceva baieti cu colantari dar nu ii gasesc pe aici...o linie de vreo 15 cm latime,pe toata lungimea masinii...mersi anticipat
|
Quote:
sau aerograf(permanent)? |
Probabil colatare vrea.. :-)
|
temporar :d
|
#ballack fai tu cadou o linie pe masina.. :lol::lol:
|
mai robbyxX23, nu-mi da idei. Si asa am eu multe :P
2ddy s-a interesat pt linie pt el si pt mine. De aia am specificat de care doreste, pt ca am discutat cu el la telefon |
Quote:
v-as putea face eu...dak ati da o tura pana in sm... ;)) |
Quote:
|
Tu vrei sa iti faci DUmB pe capota? :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning