Re: Masinile din ARAD
Quote:
Ce motor si cati km are masina ta? |
golfu are 98 000km motor de 1.6 benzina:???:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Du-te la un service si cere 4 litrii de ulei ars si te-ai scos. cred ca este MEANT CONDITION golfu ala la 98k km. |
Quote:
vrei sa spui ca nu crez ca are 98 de mii de km?????????????? |
Daca are numai bine :)
La Golfuri 3 cand ajunge kilometrajul la 300.000 km o ia de la 0, sa nu aibe 398.000 :lol: Am glumit :) |
Masina ii ca o femeie...daca nu esti primul realitatea este departe:lol::lol:
|
Quote:
un diesel face in medie 30 de mii de km pe an in germania. un benzinar face cam jumate...sa zicem...15 mii... 13 ani x 15k...=195k pot sa dau si eu un exemplu: golf3 TDI...14 ani...30k/an....=420 |
Exista si exceptii totusi cu masini cu putini km dar foarte rar :)
Iti mai scrie Total deasupra de numarul de kilometrii? Si bunicumio o facut cu un Cielo 20.000 km in 5 ani, mers numa la piata cu el :lol: Eu am 52.000km in 2 ani :) |
ba ce sa zic io am fost dupa ia in germania acuma 3 lunii si am luat din parc auto erau foarte multe masini acolo vineau bucuresteni dupa masin acolo cu traileru , eru masini acolo pt bunaru tuturor pana la masini de 2010 , io cu cine am fost dupa ia o fost mecanic si o masina ii calumea nu bate nimic la merge perfect de cand am aduso numa schimbu de ulei iam facut:neutral:
|
Quote:
nope :) |
10w40 Castrol/Mobil1 :lol: Iti recomand eu.
|
E faina legenda aia romaneasca care zice : " masina asta o fost la un batran in germania care nu o circulat decat f putin si o avut grija de ea numa cu piese originale .avea si foliile pe banca din spate din fabrica. in plus are foarte putini kilometri" ... intotdeauna Reali! :-)
|
asa ii si legenda masinii mele, care are 147000 "reali" si e din '99... e de la o femeie in varsta de langa augsburg, si "necredinciosi" d-astia am vazut multi... dar noroc ca le pot pune actele in brate, factura de achizitie de noua a masinii, istoricul la reprezentanta etc... si le trece.
...oricum si daca le-as face cunostinta, tot nu cred ei, dar nici nu-mi pasa... |
3 Attachment(s)
niste poze noi,de la padure..:)..inainte de iernat...thanks to zullu..;)
|
E frumoasa Ovi :) Si in curand o sa si mearga tare :D
|
All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2024 4Tuning