![]() |
Re: Accidente
Stie cineva ce s'a intamplat in seara asta in zorilor ? Am vazut un peugeot 406 si un renault lovite in fata, era politia si salvarea acolo
|
3 Attachment(s)
in judetul timis;)
|
a fost ieri ceva accident pe autostrada?
|
Eee..un camion o facut poc:lol:
|
http://www.clujeanul.ro/cluj/moartea...raciun-5198698
Asta e mai grav decat cel de pe autostrada:sad: |
Am vazut ieri la tv:(...saracul copil...dar oare unde o fi avut accidentu?
|
in ziar scria ca intre Valcele si Feleacul
|
azi in fata la interservisan un seria 3 dupa 2003 si un geep mitubisii s-au lobit
seria 3 nu a acordat prioritate si mitubisii-ul la lovit, la pedepsit urat de tot seria 3 a ramas fara baie de ulei, cu rotile din fata rupte, si tot ansamblu stanga fata sifonat, mitubisii-ul avea doar spoilerul putin zcariat =)) |
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...ccident-70754/
Pai asta da nebun cu Audiul :shock::shock: |
Ar trebui pedepse DURE pt oameni ca asta. Puscarie !!!
Purtati oameni buni centurile de siguranta ! U never Know! |
n-am auzit sirenele, s-a intamplat practic in spatele blocului meu :rolleyes2
|
Quote:
inseamna ca esti aproape de mine, eu am auzit de la balcon multa galagie...dar, nu cred ca este saptamana fara accident acolo. Chiar daca au pus semaforul, este cand aud si din pat cat o frana puternica si o lovitura. In locul ala am avzut cele mai multe accidente din Cluj. Acum cateva luni, luase foc un Seat exact langa trecerea aceea de pietoni. |
|
cand am iesit de la liceu am mai vazut inca cateva masini care au ramas acolo :| si cele care au ramas au fost facute praf :| , acolo au fost si vor fi din pacate multe accidente mai am un jumate de sem si scap de trecerea aia blestemata de pietoni :|
|
astia ar trebui spanzurati de cO@!e, fara suparare dar deja cand vad asa ceva mi-e si groaza sa mai ies cu masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning