Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 15-10-08 13:06

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1809266)
imi place mai mult brasoveanca :P

Si mie imi place f mult masina lui Luci:-)

Alex,de proiectoare am vorbit deja,mai astept sa strang banii necesari;)
Coltul la bara spate pe stanga statea si mai sus,din cauza ca e aripa model nou si a trebuit sa olaresc gaura de prindere...daca o olaresc si mai mult in jos fac acolo un gauroi..:rolleyes2

Ca idee,tin sa va spun ca NIG-ul va mai suferii modificari atat tehnice cat si de tinichigerie,vopsitorie(la partea spate) si eu cand imi propun ceva la masina asta cam fac:-)
In urma modificarilor pe care le am eu in cap masina va arata si mai bine si va fi si mai sprintena8)

Pentru moment, ieri i-am montat toba intermediara si acum sunetul e mult mai digerabil si mai placut:-)

Ja_Rule 15-10-08 19:38

să nu`mi zici că`i scoti mânerele de pe spate :(

aleks 15-10-08 20:36

si eu sper ca nu, ar fi pacat ...

KillerINC 15-10-08 20:39

ar fi chiar interesant ;)

Nastase Bogdan 15-10-08 22:32

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1810609)
să nu`mi zici că`i scoti mânerele de pe spate :(

Nu fac eu asa ceva...pai daca e clasica,clasica sa fie;)..plus ca eu sunt inebunit dupa elementele cromate,originale8)

Ca schimbari estetice am in plan sa modific aripile spate,cu tot cu pasaje si colturile portierelor spate,astfel incat rotile spate sa poata intra lejer sub ele si sa o pot cobora mai mult de spate;)
Asta pe viitor,dar trebuie sa gasesc un tinichigiu nebun ca sa faca ceea ce am eu in plan:-)

nitoi 15-10-08 22:42

asemanatoare ca la bz 00 cmv cumva?

cata_tm 15-10-08 23:21

te superi pe mine daca iti zic ca mi se pare ca are "garda" perfecta acum? :(

alex55 15-10-08 23:48

nu-i perfecta ;) e cocosata mai trebuie nitzel pe spate umblat , bogdan stie el ce stie

Ja_Rule 16-10-08 00:03

eu am incredere in Bogdan .. ce a facut pană acum, a facut bine si sper să nu gresească la final ... spor la treabă

cannavaro 16-10-08 00:31

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1810703)
si eu sper ca nu, ar fi pacat ...

Parca discutam mai demult cu tine pe un alt topic cu titlul: 2011 adio masini non-euro ....

Ti-ai schimbat parerea vazand acest topic?

aleks 16-10-08 11:56

sunt doua lucruri separate, ti-am explicat ca si eu am intre altele o dacia 1300 din 1973 la care tin si in care chiar in perioada asta bag o multime de bani, ceea ce am argumentat acolo insa ramane perfect valabil. sa revenim la topic totusi, ca sa nu stricam tocmai noi ordinea :)

Nastase Bogdan 16-10-08 20:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1811124)
eu am incredere in Bogdan .. ce a facut pană acum, a facut bine si sper să nu gresească la final ... spor la treabă

Multumesc pentru increderea acordata:-)
Si ca sa elucidez misterul pentru toata lumea am sa va spun care e planul;)..pasajele spate vor fi desprinse din punctele de sudura si vor fi ridicate mai sus,atat cat va fi nevoie ca masina sa mai coboare de spate aprox. 10 cm si linia generala a masinii sa se aplece putin spre spate8)
Daca nu voi reusii sa recuperez bine pasajele existente pe masina imi voi cumpara altele,pe care sa le modelez cum vreau.nu cred ca va mai fi nevoie sa "umflu" aripile deasupra pasajelor..am sa ma orientez atunci..:rolleyes2
Colturile portierelor spate vor fi indoite corespunzator,ca asa am vazut ca arata cel mai bine daca bagi pasaje spate;)
Daca tot umblu la aripile spate,cred ca voi pune si buson pe laterala..asta ramane de vazut.

Oricum,anul acesta nu umblu la ea,astea sunt planurile pt la primavara:-)
Eu zic ca nu are cum sa nu iasa si mai bine decat este acum,aveti rabdare si incredere,nu mi-am spus inca ultimul cuvant cu masina asta..:-)

Si iata si modelul dupa care ma ghidez..nu ca arata traznet?:-)

Dan TBCuuu 16-10-08 21:12

succes bogadane la ceea c vrei sa faci...io am incredere in tn..;)
app frumos se aude masina acum cu toba mica

Sirius 16-10-08 21:23

Frate, dak nu ii pui niste bari de fibra si eleron "dinala" k la "nfs", k sa o mai lasi din prelungiri, nu faci nimic.
fa-ti si tu abonament la VIPER!:D:D

SiloS@1300 16-10-08 22:17

Quote:

Si iata si modelul dupa care ma ghidez..nu ca arata traznet?
Ti-am mai zis si pe forumuri ca masina e cam ridicata de spate, ti-am zis si cand ne-am intalnit ca ar da mai bine daca pragurile ar fi paralele cu asfaltul... daca la primavara masina va suferi modificarile pe spate va arata... incredibil !

ps : si ai numai de castigat daca lasi spatele :
- la franare
- la tinuta de drum
- la viraje
- racire mai buna la baia de ulei
- la aspect ( parerea mea )

Asa ca mult succes si de acum incolo !

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning