![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
|
Deci eu fara dar si poate sunt prezent....da sper sa nu fie ca data trecuta 8 si 2 masini :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
ACEEASI LOCATIE ;) UNDE NE-AM INTALNIT LA ULTIMELE INTALNIRI Am vb si cu Cucu o sa fie si el prezent :wave::dribble:Hai ca ne strangem cativa :D :joy: 1.Eu 2.Elian 3.Victor 4.Mcrebit 5.Alexik 6.Florin 7.L4ur 8.TIR 9.Cucu 10.DannyKID 11. The X |
Quote:
|
eu am zis dinainte ca nu promit, depinde :)
|
Quote:
fara suparare :paper: |
Quote:
13. Andrei(de venea cu Seat Ibiza) cu noua masina Ford :twisted: 14.Cosmin ( nubira ) |
Ma prezint si eu maine la 22 , sper sa vina mai multi
|
:)
eu nu pot sa vin ca plec la Bran .. si ma intorc abia duminica dar ca sa nu imi simtiti lipsa... trimit in locu meu un prieten :) Caiut - BMW 330d / Mpaket black |
vin si eu...apropo sunt liniute la pitesti sambata care vine?
|
Quote:
|
......incerc sa ajung si eu......;)
|
sa`mi dea si mie cineva detalii....ca as merge si eu...dar doar ca spectator. ...ori pe prv ori aici ;)
|
pai cine vrea sa vina intalnirea e la 7:30 la rompetrol pe varianta la goranu. daca sunt multi spectatori nu promit ca o sa aibe toti loc dar puteti sa veniti si sa vb cu baietii care merg, nu cred ca masinile o sa fie pline. puneti bani de benzina si mergeti da mai zic inca o data nu promit ca o sa fie destule locuri. Noi plecam la 8.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning