![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
|
Ce are fratilor Orange-ul ? nu merge sa sun nici de pe cartela,nici de pe abonament...
Numai "Retea ocupata" , mai potoliti-va si voi si lasati-ma si pe mine sa vb :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
:headfones :peace: :lol: :lol: :peace: Cica Adytzu ca ti-am facut rost de melodia aia a ta de care tot intrebai tu :lol: :lol: :peace: :headfones |
degeaba...tot nu te lasa sa pui semnatura:)))
|
nu am decat sa-ti multumesc...;)
vb lu trafy....semnatura tot nu te las |
Quote:
|
Quote:
|
bah....ne cam tragem de shireturi:)) ne`am imprietenit cam repede:)
|
Quote:
|
Victoras....pretene.....u imi esti foarte drag...am urmarit fara sa vreau posturile tale.....eu iti dau un sfat....cu care cred ne-ai face la toti un bine...ia o scurta pauza de pe forum....ma refer la postat......reflecteaza asupra vietii tale dupa care,speranta mea este sa iti revi..ceea ce cred ca este imposibil, eu din toata inima sper sa iti dai seama ca ne-ar merge destul de bine si fara posturile tale copilaresti .....cand ai sa ne spui ceva cu adevarat....posteaza...pana atunci fa-i burnouturi in continuare....da-i si intr-un maxi taxi...pe noi oricum nu ne intereseaza!!! Peace!!
|
Victore.. sunt curios de unde ai aflat de forum :)
|
gata ma...s-a calmat ala ? :))) putem sa scriem si noi acum cate ceva pe forum ? ca nu prea mai aveam loc :))
|
salutare oameni buni..fac si yo prezenta :D vad ca mai avem un membru entuziasmat :))))
|
ba va rog io..spuneti-mi si mie de unde dracu fac rost de referat pt educatie fizica...ceva de genu " sportul la adulti " .... ce facultate de cacao...sa iti dea sa faci referat ca sa treci...X(X(...va rog nu ma luati cu" cauta pe google" ..am cautat si pe yahoo in mm.....
|
incearca sa intrebi ...cine a terminat sau e in anu II la facultatea ta...:rolleyes2
poate are asa ceva...cu toate ca nu am auzit ...referat la ed fizica :???: :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning