![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2989973 |
Salut , am si eu nevoie de Golf-ul Mk3 , cel mai recent mod . Multumesc .
EDIT : S-a rezolvat . |
1 Attachment(s)
Asa ceva caut si eu..ma poate ajuta cineva?:)
|
Ce track este in poza ASTA ?
|
1 Attachment(s)
nu stiu cum se numeste, l-am atasat mai jos
|
Salut am si eu o problema.Nu mai pot sa deschid usile,capota,porbagaj-ul:dau clik pe ele si imi arata cum sa l-e mut nu sa l-e deschid
|
Kid - mai bine "dense MOFO" :lol::lol::lol:
Claxoanele sau ce or fi alea de pe radiator din poza ASTA , le pot gasi undeva? Sau sunt VIP? |
Quote:
|
Bmw e30
Unde pot gasi un camshift bearing bridge pentru bmw e30?(un link daca se poate)
|
Salutare ! M-am reapucat de curand de SLRR (Am jucat acum un an) si de cand stiu jocul nu am gasit de downloadat unVW Passat 1998 ( B5 ) . Ieri am cautat pe google din nou si nu am gasit decat un post al unui polonez care avea Passatul dar nu avea link de download .
http://slrr.pl/forum/temat-3697-gara...d_posta-0.html As fi cel mai recunoscator celui care mi-ar putea face rost de masina asta ! ( Iubesc modelul , avem una deja in realitate ) . Daca nu se poate face rost , as vrea sa discut cu cineva in particular , care are timp sa ma invete sa il fac singur . Multumesc anticipat ! |
1 Attachment(s)
C1P1K Prinde :-P
M-am cam chinuit sa il gasesc, si sa-l downloadez :lol: . Sper ca e mod-ul care trebuie. :-) |
Quote:
Multumesc ,dar asta e modelul B5.5 Pe asta il gasisem si eu . Asta e model 2001-2006. Oricum multumesc mult ! Se pare ca pe cel de sus nu il pot gasi:( |
Quote:
|
Quote:
|
Salut baieti! si eu joc Street Legal Racing de vreo 3 ani. Acum am aflat de voi si mi-am facut cont. As dori sa imi dati cateva moduri : Sa pot sa am in sevice mai multe masini si ceva moduri cu dacia 1300 ,1310 si dacia sport. Multumesc amticipat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning