Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari la Capitolul Muzica ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2790-recomandari-capitolul-muzica.html)

GABBY_ 14-10-06 22:16

Re: Recomandari la CAPITOLUL MUZICA ...

vreau mai mult hip hop ,dar ceva klumea ,nu abureli .va dau una sa va mearga bine bass-ul prin corp LIL SCRAPPY - NO PROBLEM

minirally 15-10-06 00:10

Sting-Stolen car(take me dancing) si varianta originala,si mixul..

In2ition 15-10-06 18:57

Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman (Post 584977)
nimic personal...dar DEEA e...radio :lol: ...rezulta ca alea-s mai comerciale...:rolleyes2
dar pt. cei care nu-s asa innebuniti dupa clubbing cred ca merge...

incearca....ai sa vezi k nu e nimic comercial.....totul este numai calitate....daca si trance'ul e comercial.....scuza'ma...

peter 15-10-06 20:10

toate melodiile din top 20 radio deea sunt foarte marfa.. !!!!!

va recomand toate melodiile din acel top !

mihai134 15-10-06 22:02

M&G feat. Melanie - gentelman ...e super:peace::rockon:

sil4tuning 15-10-06 22:25

1 Attachment(s)
ce am avut am pierdut ...mi-a placut sa joc barbut :lol:
adio apartament .....:rolleyes2
numai plange fa ca proasta

Dirty Pusherman 16-10-06 01:26

Quote:

Originally Posted by In2ition (Post 586669)
incearca....ai sa vezi k nu e nimic comercial.....totul este numai calitate....daca si trance'ul e comercial.....scuza'ma...

Trance-ul chiar a inceput sa fie comercial...nu vezi ca toti de pe acest thread il venereaza pe Tiesto? :lol: :lol: :lol:
Oricum...nu am nimic cu nimeni...sa asculte ce vor...
Poate sa fie comercial si sa fie si misto...si nu am zis de Deea ca nu e misto...dar pe Tiesto tot nu il inghit! ;)
Peace! :D

GABBY_ 16-10-06 10:04

1 Attachment(s)
din vremuri in care iti venea sa plangi de bucurie cand se mai lansa cate o bunciune din asta de melodie ,old school :P

dmn 16-10-06 11:28

pt tine gabby: Raekwon -ice cream

cat despre cei care cred ca trance-ul a devenit comercial... Fals!
e vorba numai despre unii dj care prefera sa faca muzica de dragul po****ritatii...
treaba asta cu comercialul nu se intampla numai in house, ci in toate genurile de muzica... ce? snoop dog mai canta underground?
depinde de trance-ul pe care il asculti...
ascultatorilor de house care doresc ceva mai putin comercial le recomand sa caute dj mai putin cunoscuti... si in general de alta nationalitate decat olandezi, pt ca astia s-au prostit aproape de tot...
cautati muzica mixata de suedezi si o sa vedeti diferenta... alt stil.
si in fine, bomboana de pe tort! faceti rost de muzica mixata la ibiza sau prin cluburile din miami... oamenii sint cu vreo 2-3 ani in fata noastra...:)

Trixi 16-10-06 11:41

...ehem....la ibiza nici un olandez nu mixeaza...:rolleyes2
cine stie ce vrea..stie si unde s-o gaseasca..si nu-mi jigni olandezii k fac scandal!:D daca tiesto vrea sa faca bani lately,e treaba lui...mai sunt acolo multi,kre se pricep la muzica..oricum dupa mine acolo e mama trance-ului.
so-Carl B ft Breaking Benjamin-Diary Of Jane Sean Tyas RMX

In2ition 16-10-06 12:29

[QUOTE=Dirty Pusherman;587044]Trance-ul chiar a inceput sa fie comercial...nu vezi ca toti de pe acest thread il venereaza pe Tiesto? :lol: :lol: :lol:
Poate sa fie comercial si sa fie si misto...si nu am zis de Deea ca nu e misto...dar pe Tiesto tot nu il inghit! ;)
Peace! :D[/Q
cad k tu o tii pe'a ta......daca vrei sa te convingi singur ca vb. aiurea....intra la radiodeea pe site ....ia o melodie la alegere din top 20 ......ascult'o si te vei convinge...pana atunci te rog eu frumos mai usor..

sky_man 18-10-06 09:50

yo va recomand albumul nou a lui X to da Z [ Xzibit ] FULL CIRCLE!!!

dmn 20-10-06 17:14

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 587271)
...ehem....la ibiza nici un olandez nu mixeaza...:rolleyes2
cine stie ce vrea..stie si unde s-o gaseasca..si nu-mi jigni olandezii k fac scandal!:D daca tiesto vrea sa faca bani lately,e treaba lui...mai sunt acolo multi,kre se pricep la muzica..oricum dupa mine acolo e mama trance-ului.
so-Carl B ft Breaking Benjamin-Diary Of Jane Sean Tyas RMX

:) Nu-ti jignesc olandezii... ca si mie imi plac! Dar!
este o mare diferenta intre ce scot pe albume si ce mixeaza in cluburi...
cine isi imagineaza ca e acelasi lucru se inseala amarnic!
Nu ai cum sa nu fii de acord cu mine daca esti oarecum in tema cu trance-ul...

Dirty Pusherman 21-10-06 00:31

[QUOTE=In2ition;587317]
Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman (Post 587044)
Trance-ul chiar a inceput sa fie comercial...nu vezi ca toti de pe acest thread il venereaza pe Tiesto? :lol: :lol: :lol:
Peace! :D[/Q
cad k tu o tii pe'a ta......daca vrei sa te convingi singur ca vb. aiurea....intra la radiodeea pe site ....ia o melodie la alegere din top 20 ......ascult'o si te vei convinge...pana atunci te rog eu frumos mai usor..

fratele meu...eu mixez muzica electronica de la 12 ani...si prin '96 eu ascultam rave (nu mai ascult acum)...in timp ce toti ascultau backstreet boys...:lol:
si dece sa o las mai moale? n-am dreptul la o parere? tu oricum asculti ce vrei...nu? ;)

dmn 21-10-06 13:13

[QUOTE=Dirty Pusherman;592944]
Quote:

Originally Posted by In2ition (Post 587317)

fratele meu...eu mixez muzica electronica de la 12 ani...si prin '96 eu ascultam rave (nu mai ascult acum)...in timp ce toti ascultau backstreet boys...:lol:
si dece sa o las mai moale? n-am dreptul la o parere? tu oricum asculti ce vrei...nu? ;)

...adik la 8 ani tu ascultai rave? mda... e ceva... esti precoce!

All times are GMT +2. The time now is 10:24.

- Copyright 2026 4Tuning