![]() |
|
Re: Recomandari la CAPITOLUL MUZICA ...
vreau mai mult hip hop ,dar ceva klumea ,nu abureli .va dau una sa va mearga bine bass-ul prin corp LIL SCRAPPY - NO PROBLEM
|
Sting-Stolen car(take me dancing) si varianta originala,si mixul..
|
Quote:
|
toate melodiile din top 20 radio deea sunt foarte marfa.. !!!!!
va recomand toate melodiile din acel top ! |
M&G feat. Melanie - gentelman ...e super:peace::rockon:
|
1 Attachment(s)
ce am avut am pierdut ...mi-a placut sa joc barbut :lol:
adio apartament .....:rolleyes2 numai plange fa ca proasta |
Quote:
Oricum...nu am nimic cu nimeni...sa asculte ce vor... Poate sa fie comercial si sa fie si misto...si nu am zis de Deea ca nu e misto...dar pe Tiesto tot nu il inghit! ;) Peace! :D |
1 Attachment(s)
din vremuri in care iti venea sa plangi de bucurie cand se mai lansa cate o bunciune din asta de melodie ,old school :P
|
pt tine gabby: Raekwon -ice cream
cat despre cei care cred ca trance-ul a devenit comercial... Fals! e vorba numai despre unii dj care prefera sa faca muzica de dragul po****ritatii... treaba asta cu comercialul nu se intampla numai in house, ci in toate genurile de muzica... ce? snoop dog mai canta underground? depinde de trance-ul pe care il asculti... ascultatorilor de house care doresc ceva mai putin comercial le recomand sa caute dj mai putin cunoscuti... si in general de alta nationalitate decat olandezi, pt ca astia s-au prostit aproape de tot... cautati muzica mixata de suedezi si o sa vedeti diferenta... alt stil. si in fine, bomboana de pe tort! faceti rost de muzica mixata la ibiza sau prin cluburile din miami... oamenii sint cu vreo 2-3 ani in fata noastra...:) |
...ehem....la ibiza nici un olandez nu mixeaza...:rolleyes2
cine stie ce vrea..stie si unde s-o gaseasca..si nu-mi jigni olandezii k fac scandal!:D daca tiesto vrea sa faca bani lately,e treaba lui...mai sunt acolo multi,kre se pricep la muzica..oricum dupa mine acolo e mama trance-ului. so-Carl B ft Breaking Benjamin-Diary Of Jane Sean Tyas RMX |
[QUOTE=Dirty Pusherman;587044]Trance-ul chiar a inceput sa fie comercial...nu vezi ca toti de pe acest thread il venereaza pe Tiesto? :lol: :lol: :lol:
Oricum...nu am nimic cu nimeni...sa asculte ce vor... Poate sa fie comercial si sa fie si misto...si nu am zis de Deea ca nu e misto...dar pe Tiesto tot nu il inghit! ;) Peace! :D[/Q cad k tu o tii pe'a ta......daca vrei sa te convingi singur ca vb. aiurea....intra la radiodeea pe site ....ia o melodie la alegere din top 20 ......ascult'o si te vei convinge...pana atunci te rog eu frumos mai usor.. |
yo va recomand albumul nou a lui X to da Z [ Xzibit ] FULL CIRCLE!!!
|
Quote:
este o mare diferenta intre ce scot pe albume si ce mixeaza in cluburi... cine isi imagineaza ca e acelasi lucru se inseala amarnic! Nu ai cum sa nu fii de acord cu mine daca esti oarecum in tema cu trance-ul... |
[QUOTE=In2ition;587317]
Quote:
si dece sa o las mai moale? n-am dreptul la o parere? tu oricum asculti ce vrei...nu? ;) |
[QUOTE=Dirty Pusherman;592944]
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning