![]() |
|
re: Club Ford Capri
Gata cu subiectul asta in public, ca suntem out off topic. (admin, scuze, ca m-a luat valul. Prea m-a impresionat masina). Alte discutii pe PM.
|
5 Attachment(s)
O alta capra in curs de restaurare la Cluj. Planul e ca sa o termine pana in primavara. Da-i Doamne omului nervi si bani, ca dorinta are!
|
a intrat bine de tot in ea!! asa se face o treaba klumea! succes de la Bc!
|
mai este o capra in curs de restaurare.. in cluj ...in spate la piata din zorilor..a stat un an dak nu mai mult in ploaie neacoperita si acuma am vazut k s-a apucat de ea... am sa incerc sa ii fac ceva poze sa va arat.... mk1 ...dar nu stiu ce piese originale mai are pe ea...din cate am vazut ..interioru ii varza...stopuri de dacie... ..numa bine.... merry christmas...ho ho ho :D
|
zi-mi unde exact, s-o vad si eu, ca-s curios
|
Craciun cu liniste si pace tuturor!
|
Quote:
|
este ceva depozit acolo si chiar langa ceva chiosc deasta alimentar:| masina ii chiar dupa chiosc parcata cu fata spre perete, este prin zona si o rampa dinaia de service, pe straduta paralela cu luceafarului intre luceafarului si pasteur, in capatul dinspre piatza...sper k ai inteles:D:Doricum ...nu s-a bagat cine stie ce in ea:|
|
CRACIUN FERICIT !!!!!!... am revenit in afaceri..adica timp liber.. apropo ...cate masini merg..???!!!
|
Multumesc Asemenea Si Voua !!
|
Salutare tuturor, si Sarbatori Fericite!
Scuze ca ma bag in forum cu intrebari de incepatori, dar as dori sa stiu si eu cateva lucruri despre Capriuri, lucruri mai pragmatice. M-am indragostit de un capri din '79 la 2l (mai multe nici proprietarul nu prea shtia) acum cateva zile pe Bd. Timisoara in Bucuresti, posesorul il vinde cu tot cu motor de rezerva la 3900Euro, cam mult zic eu, e drept ca are interiorul refacut, dar la motor nu am apucat sa ma uit; in rest, arata super. Voiam sa stiu cam ce consum si ce putere are un capri la 2l, daca stiti masinuta, ce model e, cam cati bani bagi intr-un capri pe care sa zicem ca-l iei cu 800 euro, si alte informatii de genu pt incepatori in ford capri :D. Multam mult! |
-pretul e mare daca nu e restaurat
-motor 2l V6-90C.p. in linie-110 C.p. -cand spui ca arata super trebuie sa aiba linia prefecta,vopsit proaspat si bine, fara chit umflat si fara rugina, sa se inchida usile, sa mearga aeroterma, sa aiba suspensiile o.k. si directia f.buna, sa nu intre apa in el(se vede la spalat) si sa nu fi fost busit frontal.(ce nr. are?ce culoare?) -daca iei capri cu 800 euro mai bagi pe putin 3000 sa-l faci super, deci daca e deja restaurat si nu ridica probleme vizibile, merita 3000-3500. |
Multam mult,
o sa incerc sa revin cu detalii, dar probabil dupa sarbatori... cat despre consum, ce-mi potzi spune??? Thx, again! |
Quote:
poate vii si cu ceva poze . |
ne vedem la anu! si la multzi ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning