![]() |
Re: Propuneri/Challenges
anunt:dupa ce se termina poll-ul cu reverton,castigatorul poate lansa provocare sa desenam o macheta(sau mai multe) dea noastra?la blu_macca nu m-am bagat ca era vorba de una singura(din cate am inteles).....daca se poate bine,daca nu...asta e....
|
Din cate am urmarit este challenge de grup. Daca tu castigi la Reventon tu propui urmatoarea masina.
|
1 Attachment(s)
8 octombrie... nu vreau sa particip singur :(
|
1 Attachment(s)
iata-ma...meine Reventon
|
Beton! Foarte, foarte tare :D
Ma bucur ca ai revenit :D |
Quote:
|
darius...da de ce macheta?:))...eu nu te inteleg...desenezi un anumit fel si marca de masina...aia o consideri ori macheta ori masina cum vrei tu..
|
fiecare sa deseneze ce masina vrea. darius, asta vroiai sa spui?
|
Atunci nu ar mai avea farmec challenge-ul. Multa lume nu ar vota calitatea desenului pentru ca i-ar place mai mult alta masina...
|
sunt de acord
|
nimeni nu vrea nici o provocare?....daca da...eu sunt disponibil...dar sa spuna pana maine la ora 12...
|
nu ai inteles...eu voiam sa facem un desen,cu macheta din colectie...evident,e tot masina,dar sa fie din colectie...ex:am in colectie un Ferrari 250LM 1.24 Sebring...si il desenez...si asta e macheta mea desenata....sau,cum si-a desenat blu macca(fostele)machete:h3 si q7....ceva in genul....si ziceam macheta de-a nostra care vrem,sa nu fie o singura masina...sa fie,de ex ca la 4tuningdays,fiecare am desenat ce am vrut.....sper ca m-am facut inteles
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
challenge nou...Alfa Romeo 8c...
termen: 15.10.2009-27.10.2009 |
1 Attachment(s)
desenu meu
|