![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
130 principale 190 aer F11 tuburi emulsoare 35 pompa de spritz 34mm difuzoare 7.5mm nivel plutitor 15mm cadere plutitor atentie la modelul cu sincronizare de clapete...iti trebuie 2 vacuummetre sa le reglezi exact ...Spor la treaba !!! |
Cornele, am o replica la comentariul tau:
Aud mereu ca sunt bani multi, ca daca ar avea X banii...... Adevarat e sport costisitor, si cu cat urci in oricare clasament apar problemele si dorinta de a mai urca, dar... Dar nu prea imi vad ochii, si urechile, decat rar, dorinta si vointa. Si cred ca e prima conditie pentru concursurile automobilistice. iata aleator cateva exemple: 1. un exemplu : Ladislau Giurisici Firuleasa pe scurt Lola de Timisoara, concureaza in raliuri europene si organizeaza de cativa ani buni diferite concursuri gen raliu, gen viteza prin si pe langa Timisoara. Ba are si un campionat local frumos colorat. 2. alt exemplu : David Seletye din Satu Mare, concurent in raliuri europene, organizator al unui campionat local de rallysprint, si etapa europeana de raliuri in CEC !! 3. alt exemplu : Ionutz Chesaru din Braila, castigator de 2 ori in 2011a unei clase in campionatul national de indemanare auto cu :rolleyes2....:!:o Dacia 1310 si a alte concursuri in zona......Nu are sponsor in spate, dar e pe podium unde participa !! Si mai pot continua cateva exemple.. La cei 3 enumerati un criteriu/ caracteristica / numitor este comun: Pasiunea si Vointa de a face ceva. Apoi se cauta banii necesari... Cine interzice astazi ca atati pasionati, cu activitate in service, sau cu service personal sa-si contruiasca un Easter, sau un H 3, sau un H 2 si sa se dea macar la coasta?? sa avem peste 100 de participanti la fiecare etapa? Nu ma intelege gresit, ma refer la tinerii care sunt prezenti pe diferite forumuri, ba si pe aici, cu replici sau critici, dar toti pe margine ! Tu , in tinerete, te-ai dat si ai mers pe constructiile tale, s.a.m.d. |
3 Attachment(s)
1. Victor Nicoara
2. Dacia lui Bellu si Grigoras 3. Pitesti 1971 |
:DMUltumesc Cornele, vroiam sa mai aud o parere poate le-ai folosit.Sunt documentat cu privire la acest carb., am acasa un dosar plin:D, cunosc si formulele de calcul specifice fiecarui tip de cilindru, cum sa calculez jicloarele de aer, de benzina,etc. Motorul meu este de 1.3 , chiuloasa rectificata 1mm, supape de 1.6 , ax came ridicare 6(DACIA gr.2), volanta usurata, galerii evacuare inox 40mm (4 cu 1),set Borgo,weber 40 dcoe( difuzoare 29, principale 125, aer 175, cele de sprit sunt de 35, tub emulsor F9.Eu am vazut si la tine folosindu-se F11 care normal dupa calculele celor de la weber F11 se folosete pentru un cilindru 325 cc exact pt.1300 cc.Mai ramane o necunoscuta cu difuzoarele? am si de 34mm noi si am vazut ca sau folosit pe la raliu.Ramane sa mai experimentex cu dif.de 34 in loc de 29 si F11 in loc de F9.Momentan lucrez la alt carb weber dcoe 40 sa-l reconditionez si la testecu el ;).
|
Quote:
sunt mandru ca te avem aici pe forum, printre noi. De altfel, masina din poze, am vz la recenta premiere a etapelor de coasta de langa Alba. frumoasa si f.f. bine intretinuta !! Astept si alte vesti din lucrarile tale ! |
Quote:
|
Quote:
|
Da, Cornele ai dreptate, cu optimismul si idealismul. dar cand vrei ceva total, cauti si gasesti si modalitatile.
Cat priveste pilotul de indemanare, nu e cazul sa apreciezi, intrucat cel de care vorbeam s-a dat si pe coaste, s.a.m.d. Si acolo tb sa ai si motor, cu cutie, si..gulie:D Iar cei care rad pe margine nici la o indemanare nu se prezinta, (mesajul are alta directie decat pentru tine) |
9 Attachment(s)
cateva poze la cerere;) din timpul reconditionarii...
|
9 Attachment(s)
......
|
10 Attachment(s)
Vb.unui f.bun prieten si tot timpul mi-e in minte, si el pasionat de dacia 1300 ,Adi FNM " e f.f.f.mult de lucru, cand a vazut inceputul reconditionarii":lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning