Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Nosfer 28-11-10 14:59

Re: Sibiu, discutii off-topic

Iti tragi barca :)) are interior super masina, si exteriorul e destul de ingrijit dar... cat va fi taxa la asta? sau o inmatriculezi pe Bg?

adi-san 28-11-10 22:12

masina este tare rau,modelu in sine este beton!!
dar am impresia ca ai unpica febra si nu te poate trata nici un doctor,cati bani te costa numai intretinerea apai sa nu mai vorbesc de inmatriculare,in locu tau nu masi baga la ea.dupa cum scrie si acolo numa probleme are masina!!
daca dispui de bani cu garla,sa o stapanesti fericit!!

speed_csn 29-11-10 17:36

Are cineva o cunostiinta in germania cu cont pe ebay!
Am nevoie sa comand ceva rapid.

nyk_mastercard 29-11-10 19:46

parerea mea lasa bwm ala deoparte daca nu stai bn cu banii ca si eu am avut unu si papa vreo 20-25 % de impozit si asig nu iti mai spun ca te speri si era inscrisa pe ro ...si mam bucurat ca mam scapat de ea sincer ......daca dispui sunt foarte bune dar costa

nyk_mastercard 29-11-10 19:48

speed mai ai calibra cu DVL la nr ???

Bassu_SIV 29-11-10 21:45

@lupalb n-am schimbat sistemul...in schimb la masina i-am facut un face lift si multe alte tratamente de intinerire :D

lupalb 29-11-10 21:47

vopsita toata ma gandesc, si amortizata toata (imbracata in silicon cred) ca la cat BASS ai in masina, iti mai pica un numar, un scaun , o ureche ceva :lol:

Bassu_SIV 29-11-10 21:49

eu nu folosesc silicon ..in schimb am bagat 8 tuburi de cate 2 litri de teroson plus multe altele

lupalb 29-11-10 22:17

iti dai seama ca a trebuit sa caut pe "goagal" sa vad ce substanta e aia.... daca am vreo problema pe tine te caut

speed_csn 29-11-10 22:17

Quote:

Originally Posted by nyk_mastercard (Post 3855622)
speed mai ai calibra cu DVL la nr ???

Da, o mai am... de ce?

Bassu_SIV 29-11-10 22:19

@lupalb daca te apuci sa-ti refaci tot ce tine de tabla, protectii din tabla si alte lucruri sudate poti folosi fara griji

nyk_mastercard 30-11-10 10:51

si care ii ultimu pret la calibra ca caut sami iau masina ca miam demontat kadettu si caut masina..

speed_csn 30-11-10 11:39

Quote:

Originally Posted by nyk_mastercard (Post 3857063)
si care ii ultimu pret la calibra ca caut sami iau masina ca miam demontat kadettu si caut masina..

Imi pare rau, dar DVL-u' nu este de vanzare, mai ales ca se pregateste sa primeasca o schimbare totala :twisted:

dydysoft 30-11-10 18:20

Cine are un saht sau elevator?
Vreau sa desfac/strang 3 suruburi la un actuator, sa il reglez.
Dispun de scule, cunostintele necesare pentru a face operatia, dar nu am saht sau elevator.
Astept raspunsuri/solutii, multumesc.

za_kristake 07-12-10 18:51

niste benzina ieftina cine are?

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning