![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
12 Attachment(s)
Multam' de complimente. Probabil cat de curand voi transforma si vechiile rafturi intr-o vitrina pentru 40 modele, dar sa vedem cum ma descurc cu bugetul de achizitii.
Dodge Viper GTS-R - AutoArt 1:18 O macheta rara, dar lucrata destul de bine pentru vremea ei. A suferit ceva probleme in timpul transportului, insa cu ajutorul lui dorin_cdg e ca noua :shock:. |
Arată foarte bine. Ce anume a suferit la transport dacă nu e secret?:)
Şedinţele foto sunt din ce în ce mai reuşite, fundalul asta negru scoate foarte bine în evidenţă machetele deschise la culoare. |
frumos!nu am mai vazut...daca poti da-mi un pm te rog cu pretul de achizitie
|
Merci. Momentan nu am un obiectiv foarte bun pentru pozat machete, dar poate cu timpul progresez si in domeniul asta.
Macheta a venit cu diverse elemente desprinse din cauza proastei ambalari. |
Quote:
|
Măcar acum este bine...:)
De ce nu ar fi bun obiectivul? ce anume nu îţi convine la el? şi eu tot 18-55mm şi poţi scoate ceva mai multă claritate din fotografii (cu machete sau alte obiecte statice) dacă laşi o diafragmă mai închisă (f>11 de exemplu) pentru mai mult depth of field (mai puţin blur deci). |
Nu tin minte sa fi vazut asa frumusete de Viper pana acum, felicitari e mortala la detalii si cu decalurile astea:!:
|
Foarte tare Vipera...imi place foarte mult masina in sine(Viper 1) dar mai ales varianta racing...o buna achizitie, spor!
|
Piesa de piesa macheta, viu colorata, plus ca nu am vazut-o pana acum, o premiera pentru mine.
A incaput in vitrina ta de supermodele? :evil_laug |
Arata foarte bine mai ales ca ai pus-o in evidenta pe fundal negru...perfect.Succes!
|
De ce spui " pentru vremea ei " . La cum e lucrata nu pare o macheta veche ...
|
Quote:
Quote:
|
Frumos Viper-ul,chiar merita sa intre in colectie alaturi de celelalte "vipere"!:D
Detaliile sunt pe masura,e si normal sa fie realizata mai slab,cu siguranta a aparut acum cel putin 5 ani!:-) |
Imi place foarte mult Viper-ul. Sincer nu l-am mai vazut pana acum. O adevarata raritate pe langa "raritatile" de pe forum ;)
PS Foarte frumoasa si vitrina. Era o necesitate :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning